Saltele relaxa, saltex si ortopedice

9
44

Din categoria saltele relaxa fac parte si saltelele Memory foam ce sunt confectionate dintr-un material de inalta tehnologie care a fost dezvoltat de NASA pentru astronauti, pentru a-i proteja de fortele gravitationale in momentul lansarii unei rechete. Salteaua Memory Foam este compusa si dintr-un strat de spuma, aceasta impiedicand praful, bacteriile, umiditatea si mirosurilor sa patrunda in ea.

In comparatie cu alte saltele saltex, celulele memory foam se comprima in momentul unei presiuni, adica in cazul nostru, in momentul in care ne intindem pe ea. Temperatura acesteia este sensibila, la temperaturi joase devine mai dura si mai groasa, in timp ce la temperaturi ridicate devine mai flexibila si moale. Aceasta se „regleaza” la temperatura corpului nostru, in acest mod adaptandu-se perfect corpului. Cand dormim, principalele puncte ale organismului nostru sunt „sprijinite” (capul, gatul, umerii si partea unde se afla rinichii). In momentul in care ne ridicam de pe aceasta, ea revine la forma sa initiala.

Saltele ortopedice poseda o suprafata mai dura, dar de asemenea sunt in acelasi timp fine si „blande”, corpul adaptandu-se perfect pe acestea. In primele zile, pot aparea dureri de spate, dar mai apoi, aceastea vor disparea pe parcurs ce corpul nostru se acomodeaza. Ortopedia este o parte din medicina care se ocupa cu tratarea durerilor ce afecteaza scheletul, articulatile, aparatul locomotor si altele. Obiectivul acestor saltele este protejarea coloanei vertebrale (zona lombara, dar si cea cervicala). Sunt diferite de restul, de ce? Deoarece sunt compatibile cu greutatea oricarei persoane.

9 COMENTARII

  1. Al treilea consecutiv?:) Na, pe o parte te inteleg, si tare as dori sa te intreb pretul unui advertorial, desi stiu ca e confidential, insa mie mi se pare ca ofera o suma mica de mai multe ori.
    Nu am nimic nici cu tine, nici cu cei cu saltelele Doamne fereste, insa ce-i mult strica vorba aia.

LĂSAȚI UN MESAJ