Salvează o viaţă

3
9

Citind pe blogul lui Andrei am vazut un articol care ma emotionat.

Bianca, are aproape 17 ani, însă cum problemele nu țin cont de vârstă ori de proveniența fiecăruia, Bianca a fost diagnosticată la vârsta de doar 15 ani cu o boală foarte rară și gravă amitrofie spinală progresivã, sindromul Kugelberg-Welander. Manifestările acestei boli sunt următoarele:
dureri de oase, dureri de mușchi posibilitate greoaie de deplasare, dureri de cap, respirație îngreunată și dezechilibru.

Cu toate acestea, Bianca trebuie să se confrunte zilnic, din câte am citit pe blogul ei, e o luptătoare, ceea ce e de apreciat. Pentru oricine dorește să o ajute, poate să o facă donând o sumă cât de mică pentru a ajuta această adolescentă. Gândește-te că dacă tu ești sănătos și poți merge, nu ai nici o problemă, nu este pentru că ești mai bun, pentru că mâine ai putea fi tu!.

Cont de donații:
Raiffeisen Bank – Agenția Valu lui Traian, județul Constanța
RON: RO 70 RZBR 0000 0600 1100 8342
EURO: RO 47 RZBR 0000 0600 1103 4655
Cod SWIFT: RZBR ROBU
Titular: Velichea Maria

Adresa: Localitatea Valu lui Traian, Str. Credinței nr. 9, Jud. Constanța
Telefon: 0727.275.667 / 0241.230.317

Bianca se descrie astfel pe blogul ei:

“Greu de spus doar cateva lucruri despre mine, ar trebui sa scriu o carte si tot nu ar fi de ajuns. As incepe prin a-mi enumera defectele pentru a scapa de partea mai dificla, sa spunem. Principalul meu defect este acela ca nu prea ma tin de cuvand, imi place sa promit pentru a nu rani pe nimeni dar din pacate se pare ca prin lucrul asta ranesc mai mult decat cred. Apoi… sunt incapatanata, sacaietoare, foarte copilaroasa, usor ironica si niciodata nu am fost punctuala. (Mie imi place sa spun ca toate aceste defecte fac parte din farmecul meu personal.) Calitatile mele, desigur sunt nenumarate dar pentru mine conteaza cel mai mult sinceritatea, iubesc adevarul si nu voi inceta niciodata sa lupt pt el, desi sunt cam paranoica… Imi urmaresc cu atentie principiile dar si cu rabdare; am o incredere oarba in oameni dar si in capacitatile mele oricare ar fi ele. Sunt optimista, intotdeauna pusa pe glume, ador sa ii fac pe cei de langa mine sa rada si sa se simta bine. Sunt o fire cameleonica, am invatat sa ma adaptez in functie de persoana si de situatie, sunt intr-o continua schimbare, in bine normal! Nu stim sa vorbim, nu stim sa fim noi, suntem falsi… Multi au o masca.. Care pana la urma o dau jos si isi arata adevarata fata… E doar o poveste…. Multi o sa judece gresit dar nu avem dreptu sa judecam pe nimeni. Traim printr-o lume mizera… Nu-i usor sa vezi cum lumea devine tot mai rea… Toti vor averi, dar eu vreau un singur lucru sa pot invinge boala. Atat. :( ”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ