Sampoane si balsamuri de par pentru varfuri despicate

0
44
sampoane balsamuri
sampoane balsamuri

Odata ce iti apare primul fir de par despicat sau primele fire de par despicate, se produce o dauna ireparabila in cadrul firelor de par care nu poate fi reparata de nici un produs pentru par. Singurul remediu este de a-ti tunde varfurile despicate cu ceva centimetri deasupra varfurilor care s-au ars. Oricum, produsele de folosit pentru repararea parului care contin uleiuri naturale pot ajuta la ascunderea infatisarii parului si la prevenirea deteriorarii varfurilor acestuia.

Produsele din industria frumusetii care ajuta la repararea varfurilor despicate sunt uleiurile cu molecule suficient de mici incat sa umple cuticula parului, cum ar fi cele de argan, de migdale si de jojoba. Keratina reconstruieste maduva parului pentru a-i conferi putere si elasticitate.

Ulei marocan de argan

Aceste produse ce contin ulei marocan de argan, atat sampoanele, cat si balsamurile de par, contin uleiuri naturale care pot ajuta la tratarea parului si hidratarea acestuia, ajutand de asemenea la prevenirea varfurilor despicate. Sampoanele si balsamurile de par cu acest gen de ulei contin 18MEA, uleiul natural care este menit sa fie in parul tau si care este demonstrat in mod clinic ca mentine integritatea structurala a arului si ii ofera o stralucire naturala.

Wella LuxeOil Collection

Cea mai buna solutie pentru par fara a trebui sa platesti sute de dolari pentru un tratament cu keratina este aceasta colectie Wella LuxeOil. Aceasta colectie de produse pentru par include un sampon care pregateste parul pentru masca reparatoare cu keratina mixata cu elixirul reconstructiv. Masca si elixiril penetreaza folicula de par si actioneaza dinauntru in afara pentru a recupera fibrele capilare.

Sampon si balsam de par Sebastian Penetraitt

Sebastian are o solutie grozava pentru repararea parului deteriorat: samponul si balsamul de par reconstructiv. Aceste produse asigura fibrelor de par proteinele care sunt de obiei absente din varfurile de par, si se poat duce asadar la varfurile despicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ