Samsung „iti pune inelul pe deget”

0
67

Ar parea ca nimic nu ne-ar mai suprinde in ziua de azi, din moment ce exista atat de multe gadget-uri si dispozitive care pur si simplu ne indeplinesc toate nevoile.

Astfel, abia ca putem spune ca ne-am adaptat la utilizarea smartphone-urilor si a ceasurilor inteligente, ca cei de la Samsung s-au gandit sa inventeze un nou dispozitiv de tip wearable: inelul inteligent. Asa cum stiai si pana acum, cel mai tare smartwatch al anului 2015 este cel realizat de Samsung si, dupa ce au vazut ca au cunoscut succesul si in acest domeniu, compania gigant producatoare de electronice isi doreste sa se extinda si mai mult.

In acest sens, compania isi doreste sa produca un inel inteligent capabil sa afiseze o serie de modificari, care sa fie conectat la platforma de socializare Facebook si sa permita utilizatorilor sa aiba abilitatea de a controla si alte gadget-uri inteligente. Astfel, inelul celor de la Samsung ar putea fi excelent, deoarece va afisa un meniu contextual si functiile inteligente ale inelului, impreuna cu alte caracteristici care ar putea fi setate odata ce acesta va fi conectat la un smartphhone cu Android.

Inelul Samsung

Asadar, putem sa ne dam seama ca inelul Samsung va fi capabil sa permita controlul luminilor din casa, a radio-ului sau a televizorului, fiind un gadget ce pare a fi asemanator cu ceea ce se potriveste in Internet of Things. Daca stam bine si ne gandim, Samsung nu este prima firma care s-a gandit sa realizeze astfel de dispozitive ce permit controlul de la deget; exista mai multi producatori care au lansat gadget-uri asemanatoare pe platforme precum Kickstarter sau Indiegogo. De asemenea, companiile Apple, Google sau Microsoft au dezvolta tehnologii similare, dar care nu au devenit realitate nici pana in prezent,

Inca nu se stie cu certitudine daca gadget-ul celor de la Samsung va deveni realitate, dar se preconizeaza ca inelul ar putea deveni un gadget real peste doi sau trei ani, cand lumea va fi caracterizata de un boom tehnologic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ