Saracie impartita in mod egal

1
6

În cadrul întrunirii de azi de la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu le-a transmis miniştrilor cabinetului Boc că e nevoie de o nouă abordare în privinţa problemelor sociale de la noi. Măsurile ar trebui să-i vizeze în primul rând pe şomeri, consideraţi de Traian Băsescu nişte privilegiaţi ai sistemului. „Nu e normal ca unii să deţină prea multă sărăcie, iar alţii deloc. Aceasta este o situaţie care nu mai poate continua”, a spus preşedintele.

„Vreau un plan coerent prin care sărăcia să fie împărţită în mod egal pentru toţi cetăţenii României. Nu e normal să existe diferite nivele de sărăcie între şomeri, de exemplu. Fiecare şomer oferă statului la fel de multă inactivitate, ar trebui recompensaţi cu sărăcie la fel.”

„De ce unii, care n-au absolut nici un venit, sunt şomeri în acte, sunt nevoiţi să se plimbe cu BMW-ul, iar alţii se lăfăie în sărăcie şi merg pe jos, maxim fac blatul pe tren sau autobuz?” s-a întrebat retoric preşedintele Băsescu.

1 COMENTARIU

  1. […] Saracie impartita in mod egal Sun Sep 26, 2010 13:18 pm Saracie impartita in mod egal is a post from: Val33ntynâ��s blog Saracie impartita in mod egal is a post from: Val33ntynâ��s blog În cadrul întrunirii de azi de la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu le-a transmis miniştrilor cabinetului Boc că e nevoie de o nouă abordare în privinţa problemelor sociale de la noi. Măsurile ar trebui […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ