Schimb de link ?

39
39

Eu pe acest blog fac schimb de link, nu am o pagina specială, dar am o pagină de CONTACT unde veţi găsi o adresă de mail pentru a putea lua legătura cu mine sau am şi o PAGINĂ CU UN PINGBOX conectat cu id-ul de messenger unde mă găsiţi zilnic. Îmi propuneţi un schimb de link? îl accept cu plăcere dacă îmi place site-ul/blog-ul, ca să îmi placă acel site/blog trebuie să fie mai vechi de cel puţin o lună şi să fiţi activ pe el.

Dacă totuşi nu îmi place acel site/blog aveţi altă opţiune, am pus în sidebar, stânga, sus, un widget cu top comentatorii lunii, aşa că link-ul va fi afişat acolo dacă, comentaţi, este la vedere aşa că sunt şanse mari ca cineva să dea click pe link.

Deasemenea la fiecare sfarşit de săptămâna voi oferi celor 10 comentatori din widget, câte un backlink la ultimul lor articol.

Multă baftă la comentat.

P.S— Am scos peste 80 de link-uri din sidebar deoarece unii nu mai aveau link spre mine iar blogurile celorlalţi nu mai aveau nici-o legătură cu al meu.

P.P.S–Voi pune link-uri şi pe altă pagina specială.

39 COMENTARII

 1. Eu unul nu mai fac schimb de linkuri cu blogurile nisate. Am evitat sa pun un pingbox, sau un chat pe blog pentru a evita ca toti terminatii sa ma streseze cu spamurile lor.

 2. Eu inca, caut parteneri… :) pt. site-ul meu… e inca la inceput, si trebuie sa-l ridic un pic… :)
  Cine doreste parteneriat (cu site-ul de la nume) ma poate contacta pe pagina de contact a site-ului.
  Multumec! :)

 3. trebuie sa-mi gasesc si eu un loc pentru blogroll si apoi te buzz-ui :)
  multi mi-au cerut schimb de link si nu am putut accepta din cauza ca nu am unde sa pun blogroll-ul fara sa stric aspectul site-ului

 4. Salut omule,

  Nu crezi ca ar fi trebui sa faci si tu un anunt respectuos sau macar sa fi putin mai atent la cine iti are link-urile ?

 5. Pai atunci o sa te scot si eu ca vad ca nu mai figurez la tine in lista. Interesanta e strategia asta a voastra, lasati comentarii pe bloguri, te-am adaugat, adauga-ma, bla bla, dupa care miseleste scoateti linkurile ca nu mai au legatura, ca nisa ca sloboz.. Have fun!

 6. eu deocamdata mi-am sters pagina de schimb de link si cat de curand o sa si verific care din blogroll mai au link spre mine si care nu

  • Da tocmai ce te-am adaugat in reader, o sa iti pun si link acum, am vazut ca mi-ai pus link si ca iti place ce scriu ; )

 7. O sa ma apuc si eu de schimburi de link-uri atunci cand o sa am mai multa activitate pe blog si cand il aduc unde doresc eu.

  Bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ