Schimb de vicii – sau nu?

1
17

Fumatul provoaca dependenta! Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra! Fumatul incetineste circulatia sangelui si provoaca impotenta! Fumatul provoaca o moarte lenta si dureroasa! Fumatul poate sa ucida! Fumul de tigara contine benzon, nitrozamine, formaldehida si cianuri! Fumatul dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur! Fumatul provoaca imbatranirea tenului! Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra!

Fumatul ucide! Cateva zeci de motive pentru care ar trebui sa va lasati de fumat. Cateva zeci de motive care din pacate nu pot face fata unei dependende prea mari. Cum scapi de fumat? Personal, am incercat cu prea multe metode ca sa imi mai aduc aminte. Cert e faptul ca marea lor majoritate, nu au efectele asteptate. Renunti poate pe moment insa in cateva zile, maxim saptamani, esti inapoi la magazin dupa un pachet de tigari. Fumatul e categoric un viciu urat, periculos, daunator si de care ar trebui sa scapam.

Ei bine, tigarile electronice s-au dovedit a fi alternativa cu cel mai mare succes cand vine vorba de persoane care vor sa scape de fumat. Deloc toxice, fara ardere propriu zisa, fara fum, doar vapori.

Tigarile electronice sunt clar o minune a tehnologiei, minune ce ar trebui imbratisata de toti cei care ani la rand s-au chinuit sa scape de fumat. La doar cativa ani de la aparitia lor, mentalitatea legata de tot acest univers al fumatului s-a schimbat complet. Astazi, din ce in ce mai multe persoane sunt de parere ca te poti lasa de fumat cu ajutorul tigarilor electronice. Multi, isi permit chiar sa vorbeasca din propria experienta.

Am inceput si eu de curand sa folosesc o astfel de tigara electronica si cred ca incetul cu incetul o sa reusesc sa renunt la clasicele tigari care mi-au mancat atat bani cat si sanatate in ultimii ani. STigarile electronice ofera multiple avantaje. Personal, imi place sa schimb aromele si am gasit o sumedenie de arome pe site-ul asta.

Daca vrei sa te lasi de fumat, incearca o tigara electronica de calitate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ