Schimbarea in locul de munca

0
9

Locul de muncaNu mai exista permanenta in piata joburilor acum, si angajatii angajeaza candidati ce pot administra mai mult decat un domeniu de munca si sa nu fie constransi de descrierea joburilor. Adaptabilitatea de a te schimba este singura modalitate de a supravietui si de a trece prin cariera.

Inteligenta este abilitatea de a te adapta schimbarilor. Pozitiile manageriale si de asistenti au devenit foarte mari in necesitatile jobului, si necesita ca si candidati sa fie adepti la administrarea mai multor roluri de afaceri. Cu afacerea in timpul unor schimbari meteorice, nevoia orei se schimba de asemenea. Organizatiile isi refac intregul model de afacere, si nu se schimba doar in modul in care au muncit in trecut, ci de asemenea in modul in care angajatii sai se ocupa cu joburile lor.

Angajatii nu isi mai pot permite sa ramana continut in vechile lor pozitii, trebuie sa-si actualizeze cunostintele si abilitatile, nu numai in domeniul lor, dar de asemenea si in toate zonele ce au legatura cu munca lor. Aici este locul in care trasaturile de adaptibilitate si flexibilitate intra in joc. Angajatorii cauta candidati care vor sa invete pentru job, sa fie antrenati, sa testeze noi ape si sa-si asume riscuri. pentru companie.

O schimbare brusca in locul de munca poate invoca nevoia de a primi ajutor pentru fiecare angajat posibil. Intrucat este suma tuturor eforturilor ce vor face organizatia sa treaca peste obstacolele sale pentru a realiza scopurile dorite, contributia tuturor conteaza. Schimbarile si nesigurantele au o modalitate de a scoate ce este mai rau, de asemenea si ce este mai bine si aceiasi au fost martori in multe companii. In timpuri de criza sau urgenta, cateodata, este improbabil ca angajatii sa sfarseasca facand o contributie extraordinara catre companie. Daca adaptarea la locul de munca a facut o certitudine ca angajatii sa ia mai multa initiativa decat o faceau, atunci aceasta este o realizare uriasa pentru toata lumea implicata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ