Schimbarile din adolescenta

1
20

Participand la o discutie cu niste oameni mult mai maturi decat mine, am avut deosebita placere de a auzi un scurt subiect legat despre problemele si schimbarile care se fac in adolescenta. Marea majoritate dintre ei aveau un copil poate chiar 2, unul mai mare decat celalalt si spuneau ca nu este deloc usor mai ales atunci cand vine vorba despre schimbarile din adolescenta. Multi baieti cat si fete nu aleg drumul cel bun si incep sa mearga pe un drum gresit ajungand la prostitutie, tigari, bautura si droguri.  Deja cand vorbesti ca unul dintre copiii tai sufera pentru sex, consuma alcool excesiv fumeaza si se drogheaza, unul mai mult din toate cuvintele astea , simti ca tu esti de vine pentru tot si intr-un fel asa este, pentru ca daca acel copil de cand este mic este invatat sa aiba o oarecare frica de tine in momentul in care greseste nu va mai ajunge la un anturaj nebun.

Totusi problema generala este la fete care nu pot rezista la o adica sa nu faca sex si marea majoritate daca nu face sex direct apeleaza la tot felul de site-uri de filme porno gratis si pot duce la dependenta de acest lucru. Copilul trebuie indrumat si explicat intocmai la toate riscurile care se expune, un copil care va ajunge sa faca lucruri nebunesti la o varsta la regreta, si in momentul in care un amic ii va spune ca nu a fost educat bine atunci el va da vina pe parinti si ii va ura toata viata. Spun asta pentru ca eu personal cunosc cazuri de acest gen.

Nu este deloc ok sa ai un copil cu probleme, toata lumea vrea un copil perfect. Aici nu prea putem vorbi despre asta, insa un copil poate fi ” modelat ” in spre un drum care nu va regreta niciodata.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ