Se apropie Update google pagerank – Noiembrie 2012

6
13

Dupa foarte multe update-uri la google, se pare ca se apropie si update-ul de pagerank la domnii de la Gogu. Nu stiu ce sa zic cu pagerank-ul de pe acest site, daca va ramane cu acelas pagerank sau daca va scadea, eu sper sa ramana tot PR 4. Chiar am citit un comentariu de la un vizitator al site-ului si ma intreba daca nu ma ingrijorez pe acest lucru, si anume ca am sters link-urile. Intr-un fel ajuta in altul nu si schimbul de link-uri, oricum majoritatea peste 80% erau link-uri cumparate, asa ca nu imi pot face prea multe griji.
Eu nu lucrez pe partea de schimb de link, advertoriale sau alte minunatii pentru a risca penalizarea in google si apoi sa regret si sa vand site-ul la un pret de nimic in caz ca nu o sa reusesc sa repar site-ul.

Dupa update-ul de google voi organiza un concurs cu diverse premii de la obiecte, bani sau domenii, in functie de scopul lor si de dificultatea castigarii acestora, bineinteles ca va fi un concurs nu de genul completati niste fomulare si asteptati sa vina bila norocoasa, ci cu o anumita regula, regula care o sa o spun dupa update-ul de la google.

Peste cateva zile o sa avem parte de update la google la pagerank (PR), si pot sa spun ca am foarte multe emotii, pentru ca doresc ca acest site sa isi mentina in continuare pagerank-ul pentru ca, cu toate ca eu l-am luat pr 0, a fost nevoie de ceva munca pentru a reusi sa aduc site-ul inapoi cum era.

Stiu ca se zice ca nu se ingrasa porcul de Craciun, insa se mai poate face ceva pentru a urca in pagerank ( vorbesc in general ) . Cunosc cazuri de site-uri care dupa numai 2 saptamani de viatza a unui site a luat PR 2.

Mult succes cu update-ul de la google si o sa asteptam comentariile voastre la acest update, daca va asteptati la un update mai mare sau mai mic.

6 COMENTARII

  1. Eu m-am linistit in privinta PR. Am site-ul de doi ani si am PR0, iar un prieten si-a facut un site cu vreo 3 saptamani inainte update-ului la PR si s-a trezit cu PR3:). Sa vedem acum in noiembrie care-i treaba… Mi-am facut ‘curat’ in linkuri si ma astept sa revin la un PR3, dar cine stie:D

LĂSAȚI UN MESAJ