Se merită să angajezi firma de curăţenie

14
36

Ştim cu toţii cât de important este să trăim într-un mediu curat. Dacă nu îl întreţinem avem şansa să murim odată cu el. Mie unul îmi place ca în casa în care locuiesc să fie curăţenie mereu. Dar s-a întâmplat odată când am mers la o petrecere, cu toţi prietenii mei la unul dintre ei acasă. Ne-am distrat foarte bine până dimineaţă, dar atunci a venit dilema „cine face curăţenie?”. Majoritatea petrecăreţilor erau foarte obosiţi aşa că au plecat. Am rămas eu, proprietarul casei şi încă un amic. Eram şi noi puţini obosiţi dar am început să facem curăţenie, la un moment dar am adormit fără a termina şi când ne-am trezit încă era mizerie pe jos, veselă murdară, pahare etc.

Fără să mai stea pe gânduri proprietarul casei a sunat la o firmă de curăţenie pentru a se deplasa acasă la el să facă curat. În 10 minute au venit 2 femei şi un bărbat cu câteva maşinării şi în 40 de minute locul cu pricina arăta foarte bine.

De asta zic că se merită să angajezi o firmă de curăţenie dacă nu ai timp sau eşti obosit/ă să îţi cureţi casa. Desigur că nu toţi sunt drăguţi şi promţi dar dacă vor bani sunt sigur că o să coopereze.

14 COMENTARII

  1. Unul din avantajele apelarii la firmele de curatenie este faptul ca ele folosesc consumabile specifice, mult mai eficiente decat cele folosite in mod normal.

  2. Interesanta treaba cu firma de curatenie, uite nu m-am gandit pana acum ca merge sa-i chemi dupa o petrecere acasa. Pe mine ma omoara timpul pierdut cu spalatul vaselor si cu stransul chestiilor de prin casa dupa o petrecere.

  3. Eu una nu suport străini în casă, chiar dacă îmi fac curățenie. Mă descurc singură. It builds up caracter!

    Singura chestie care mi se pare extrem de utilă de la ei e aspiratorul ăla mare special de covoare și mochete care scoate și ultima moleculă de praf…

  4. Am încercat de câteva ori, dar nu am fost mulţumită. E drept că bărbaţii văd şi fac curăţenia altfel decât femeile, pentru ei MERITĂ (fără „se” !) să cheme o firmă de curăţenie.

  5. Sincer nu am apelat la servicii pana acum , e interesant insa de luat in calcul , de obicei sarcina asta le revine fetelor din gasca mea , noi mereu ne trezim inaintea tuturor si facem curatel pana se trezesc si ceilalti ..

LĂSAȚI UN MESAJ