Serialul Iubiri Secrete

2
23

Serialul Iubiri Secrete care rulează pe Prima TV şi-a făcut încă de la primele episoade destui de mulţi fani, însă cu cât aveau mai multe episoade în palmares cu atât mai mulţi oameni apreciau şi îndrăgeau această reality-telenovelă, prima de altfel din România. Acest serial are în spate nişte actori bine pregătiţi care îşi joacă rolurile bine, însă Maria şi Andrei, două dintre personajele din serial, dramativează prea mult, părerea mea.

Iubiri Secrete până în momentul de faţă are la activ două sezoane, primul sezon având 73 de episoade iar al doilea sezon având doar 48. Având în vedere că au un ratting impresionant, producătorii serialului s-au gândit să continue această poveste şi cu sezonul 3 care începe luni 20 februarie 2012. Faţă de primele două sezoane, acest nou sezon se anunţă mult mai interesant deoarece noile episoade vor fi inspirate din viaţa reală.

Nu rataţi Iubiri Secrete Sezonul 3 luni 20 februarie 2012 pe Prima Tv la ora 19:45, iar în cazul în care pierdeţi un episod îl puteţi viziona în reluare pe site-ul IubiriSecrete.Net

2 COMENTARII

  1. Cred ca este singurul serial la care m-am uitat (pe TV). Pe laptop m-am uitat si ma uit la The Big Bang Theory, How i met your mother, HOUSE M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ