Servicii funerare online

5
29

Doar ce am aflat si eu in seara aceasta ca pe internet sunt firme de servicii funerare. Am ramas surprins, nu ma gandeam ca vor fi site-uri pe aceasta nisa. Poate exista mai demult dar nu am avut eu ocazia sa aflu. Sa analizam o firma de servicii funerare online, firma Lumidam Company ce ofera servii funerare complete, in Bucuresti.

Cu ajutorul lor poti scapa de toate grijile unei inmormantari. Practic ei iti ofera totul, pompe funebre, sicrie, aranjamente florale, transport; te ajuta sa gasesti un loc de veci, intocmirea actelelor necesare pentru declararea decesului si multe altele.

Eventual iti pot oferi si un ajutor de inmormantare, acesta este acordat în cazul persoanelor decedate, care au fost pensionare, sau unui membru din familie, care a avut in intretinere, pana la data decesului, pe titularul pensionar.
Alegeti serviciul Decontare CNPAS (Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale) si beneficiati de o micsorare a pretului pentru serviciile funerare in valoare de 2022 lei, suma pe care Lumidan Company o va deconta in numele familiei care solicita serviciile funerare. Aveti nevoie de urmatoarele acte:

  • Certificat de deces (original);
  • Certificat de deces (copie);
  • Buletinul de identitate sau Cartea de Identitate a solicitantului (original si copie);
  • Talonul de pensie al persoanei decedate;
  • Factura fiscala din care sa reiasa cheltuielile facute la inmormantare (factura pentru sicriu);
  • Formular tip pentru ajutorul de inmormantare.

Deasemenea puteti alege dintr-o gama de 7 pachete funerare, in functie de bugetul si preferintele dvs. Este mult mai usor sa apelati la o firma precum Lumidan Company Bucuresti pentru a face o inmormantare decat sa va ocupati personal de toate detaliile.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ