Sfârşitul lumii…

31
52

Eu nu prea cred în chestii de genu apocalipsă, marţieni… Dar după ce am văzut ce s-a întâmplat în Japonia, cutremure, explozii nucleare, boli. Război în Libia, criza economică în multe ţări încep să cred că sfârşitul lumii vine uşor, uşor.

Chiar dacă s-a spus că nici nu ajungem şi nici nu trecem de anul 2000 uite ca suntem în 2011 aşpteptâ-nd să vedem dacă se întâmplă ceva în 2012. Sfârşitul lumii nu are cum să vină deodată(brusc) dar în timp sunt sigur că popoarele vor începe să dispară din cauzele enumerate mai sus.

Voi crede-ţi că sfârşitul lumii o să vină, mai devreme sau târziu?

31 COMENTARII

 1. Sa iti raspund simplu si la obiect, 2012 mi se pare o porcarie, nu vine nici un sfarsit de lume.Cutremure, tsunamiuri se intampla, nu vestesc nimic, ele se intampla pentru ca asa functioneaza ciclul naturii.

 2. Eu cred ca se exagereaza. Fenomene de genul asta au existat si in trecut, insa mass-media nu exista sau nu era atat de emancipata ca acum, sa faca tam-tam din orice chestie.
  Sigur va veni sfarsitul lumii candva, dar nu cred ca il vom apuca noi.

 3. Sfarsitul lumii oricum o sa vina, acum depinde, nu stie nimeni cand, poate sa vina peste 3 luni, poate sa vina peste 20 de ani.
  Oricum, daca cititi in apocalipsa in Biblie aflati raspunsuri la multe intrebari!

  • Calendarul Mayasilor, insa nu cred ca are vreo relevanta. Ma apuc si fac si eu un calendar care se termina in 2080, nu inseamna ca atunci o sa vina sfarsitul.
   Nu cred ca va fii nici o schimbare si nici sfarsitul lumii. Ba, schimbare cred ca va fii, imi voi cumpara o alta masina!

 4. Momentan nu vine nici macar un sfarsit, e prea multa agitatie, atata .
  Iar site-ul acela cand a rasarit ? Bine macar ca am citit si eu profetiile Maya de pe el :)

  • Acel site e al meu :)
   Se vor posta informatii „pretioase” pe el. Informatii care le sunt foarte folositoare celor care intr-adevar le cauta.

   Bineinteles, ramane la parerea fiecaruia daca cred s-au nu. Dar cred ca inca nu sunteti BINE documentati despre ceea ce se va intampla. Va spun eu, daca veti citi cateva pagini, daca veti stii cine sunt poporul mayas cu adevarat, calendarele lor, profetiile lor, daca ati stii ce spune nostradamus ..etc, nu ati mai face astfel de afirmatii.

   Acum niste intrebari:

   1. Credeti ca mayasii au facut acele calendare aiurea ?
   2. Cine credeti ca au facut luna de 30 sau 31 de zile ?
   3. Cine a alcatuit anul din 365 sau 366 de zile ?
   4. Cine „tine” istoria lumii ?

   Si mai sunt zeci de intrebari. Intrebari, la care nici mayasii nu le stiu raspunsul.

   Pentru a afla cat mai multe despre ei, va recomand sa cititi profetiile lor. Profetiile despre pamant, luna, soare, venus, despre timp ..cat si calendarele lor. Apoi daca veti face legatura intre ele, veti da dreptate acelor oameni.

   Va rog sa va ganditi de 2 ori inainte de aa spune o prostie.

 5. Sfarsitul lumii tot va veni odata si odata. Ca va veni maine, poimaine sau anul viitor, asta depinde de noi. Noi distrugem natura, construim centrale nucleare si alte prostii.

 6. sfarsitul lumi… nu ar trebui sa ne gandim ca o sa vina un meteorit si o sa distruga pamantul, asa cum se crede ca a fost cu dinozauri. La sfarsitul lumi trebuie sa ne gandim asa cum ai zis si tu, razboaie, cutremure, crize economice si lipsa de minereuri naturale care incep sa dispara incet cu incet. Rand pe rand o sa dispara multe. nu ii obligatoriu sa fie in 2012, dar ori cand ar fi tot o sa se termine o data si o sa fie un sfarsit

LĂSAȚI UN MESAJ