Sfaturi pentru a castiga meciuri de League of Legends

0
335
castiga league of legends
castiga league of legends

Lucreaza cu echipa pe care o primesti pentru a alege toate tipurile de campioni, de la melee la range, de la tanc la adc, de la jungler la support. Foloseste timpul din lobby pentru a discuta astfel incat fiecare sa aleaga campionul pe care il cunoaste cel mai bine.

Comunica in mod constant cu echipa ta. Daca la un moment dat campionul contra caruia lupti dispare de pe harta, atentioneaza echipa. Tine apasat v si cu click-ul misca spre semnul intrebarii care va da un semnal: Enemy missing. Foloseste trinket-urile verzi pentru a obtiune viziune in diferite bush-uri sau locuri de pe harta.

In momentul in care va luptati, focusati-va toti pe o singura tinta. Inainte sa intri intr-o lupta mare, decideti-va asupra ordinii in care focusati inamicii. Sa va focusati toti pe o singura tinta, poate intoarce usor lupta in favoarea voastra. Daca tii apasat G, poti da click pe un inamic si va aparea un target pe el.

Atacati structurile inamice ca grup. Pentru a castiga un meci, trebuie sa iti croiesti drum pana in baza inamica si sa-i distrugi Nexusul. Pana a ajunge acolo insa, aveti nevoie sa farmati pe harta (sa o morati minionii) pentru a optine gold pentru iteme. Vei primi gold pentru fiecare minion in care ai dat ultima lovitura. Asigura-te astfel ca ii lovesti exact cand mai ai putina viata.

Urmeaza sa omori structurile (turnurile si inhibitoarele). Fiecare turn omorat, va insemna cate 150 gold pentru fiecare membru al echipei. Astfel, cu cat distrugi mai multe turnuri, echipa ta aduna mai mult gold si are sanse mai mari sa castige.

Stai in viata, cu orice cost. Cu cat dai mai multe kill-uri echipei adverse, cu atat vor deveni mai puternici si mai greu de ucis. Asigura-te ca nu umbli de unul singur pe harta sau daca o faci, asigura-te ca ai dmg-ul necesar pentru a putea omora pe oricine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ