Sistemul iT600 iti transforma casa in una inteligenta

0
15
salus it600

Traim in era Internet of Things. Totul este inteligent acum, de la frigider, la televizor, telefon si multe alte aplicatii si echipamente pe care le utilizam zi de zi. De ce nu ar fi si sistemul de incalzire unul inteligent?

Pentru ca sa poti incadra locuinta in categoria caselor inteligente, ai de facut destul de multe investitii. Toate sunt destinate confortului propriu, iar unul dintre cele mai importante aspecte este legat de incalzire. Sistemul iT600 te poate ajuta in acest sens, indiferent daca ai in locuinta instalat un sistem de incalzire ce foloseste radiatoare sau daca ai incalzire prin pardoseala.

Ce avantaje iti aduce sistemul iT600?

Primul si probabil cel mai important atu este faptul ca ai posibilitate de control deplina, chiar si de la distanta. Sistemul iT600 poate fi controlat prin internet, de pe orice dispozitiv: laptop, tableta, smartphone sau PC.

Toate dispozitivele sistemului iT600 sunt conectate prin wireless, fiind de asemenea si foarte usor de instalat. Aplicatia care permite gestionarea intregului sistem este intuitiva si user-friendly, si poate fi descarcata pentru dispozitive Android, iOS sau direct de pe web, pentru PC-uri si laptopuri.

salus it600

Indiferent daca ai incalzire prin pardoseala, cu radiatoare sau daca ai instalat un boiler pentru apa calda menajera, sistemul iT600 le poate monitoriza si controla eficient.

Imagineaza-ti situatia in care pleci de acasa, e plina iarna, si alegi sa economisesti energie reducand la minim temperatura centralei. Din nefericire, cand te vei intoarce, va trebui sa astepti ceva timp pana cand temperatura va deveni optima din nou in locuinta – pe perioada in care ai lipsit instalandu-se frigul. Cu ajutorul sistemului iT600 vei putea porni centrala cu cateva ore inainte, pentru ca atunci cand ajungi acasa sa nu ai parte de aceasta surpriza neplacuta.

Exista diverse programe dintre care poti alege, sau poti programa tu anumite temperaturi pe care termostatul le va dicta centralei in functie de intervalele orare selectate.

In plus, in cazul in care unele camere le folosesti rareori, sau atunci cand te intorci de la serviciu nu vrei decat sa faci un dus, sa mananci si apoi sa te relaxezi in dormitor la un film bun, poti seta individual ca doar respectivele camere sa fie incalzite. Nu vei avea nevoie decat de capete termostatice suplimentare care sa comunice cu centrul de comanda, pentru a ajusta temperatura doar in zonele de incalzire dorite.

De unde poti achizitiona sistemul iT600?

Desi exista multe firme distribuitoare ale acestui echipament deosebit de eficient, cel mai bine este sa apelezi direct la producator. Asa am procedat si eu, si am facut o cautare online (ca tot vorbeam de IoT mai devreme).

Am gasit site-ul companiei producatoare – www.saluscontrols.ro – si dintre toate solutiile de control si monitorizare a incalzirii, sistemul iT600 mi s-a parut intr-adevar cel mai atractiv. Te ajuta sa ai parte de confortul termic dorit in locuinta, iti permite sa economisesti, e usor de folosit, iar dispozitivele nu incarca nicicum ambientul locuintei. In fapt, daca ai amenajat totul intr-un stil modern, echipamentele sistemului iT600 se vor incadra perfect in decor.

Simplu, eficient si foarte usor de folosit, sistemul iT600 isi merita pe deplin numele de Smart Home

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ