Soarele-un sprijin in mai multe sensuri

0
65
soare

Weekend-ul asta ne duce mai aproape de vara mult asteptata. Ziua va fi mult mai mare, tipic zilelor de vara. De asemenea cu toate ca saptamana asta a fost putin mai urata, din punct de vedere al vremii, vad ca acum a iesit soarele, fapt care spune ca urmeaza iar vreme buna.

Soarele nu aduce decat bucurie, si chiar merita sa ne bucuram pentru astfel de minuni ale naturii. Soarele ne duce cu gandul la plaja si la mare. Iar pe langa faptul ca noi cei care mergem la mare ne simtim bine, mai sunt si hotelurile care se bucura mult mai mult decat noi. De asemenea de castigat are toata tara deoarece acum vin foarte multi turisti iar economia noastra prospera. Bine ii pare acum lui Mazare, primarul Constantei, care pare ca se pricepe destul de bine la marketing reusind sa atraga cat mai multa lume in orasul sau folosindu-se de ceea ce are Romania mai frumos: fetele. M-am gandit mult la actiunile sale si astfel l-am catalogat drept un un om foarte destept.

Eu unul nu am fost inca la mare insa ma bucur de venirea soarelui deoarece planuiesc ca vara asta sa imi strang banii necesari pentru a vizita Grecia, inainte de a iesi din UE, daca mai iese.  Fiind o persoana foarte economa care isi face mereu planurile astfel incat sa faca cheltuielile cat mai mici m-am documentat putin in legatura cu panourile solare. De asemenea aceasta metoda este si prietenoasa cu natura deoarece salveaza astfel energia electrica, a carei consum reprezinta o mare problema a secolului XXI.

Deci, soarele este mai mult decat un astru ceresc ce ne ofera o nuanta frumoasa pielii, care ne lumineaza si ne incalzeste zilele, ci de asemenea este si un sprijin in ceea ce priveste energia electrica si incalzirea din locuintele noastre.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ