Solutii homemade pentru indepartarea petelor

2
37
solutii homemade pete haine
solutii homemade pete haine

Exista probabil prin casa ta si prin camara de asemenea unele lucruri si produse pe care le poti folosi pentru a crea solutii de curatare a petelor de pe haine si de pe covoare. De obicei, produsele de curatare create acasa sunt deseori mut mai eficiente decar solutiile din magazine si pot deteriora mai putin tesatura hainelor decat solutii puternice cu chimicale din magazinele de profil.

Insa, inainte de adezvalui ateva dintre solutiile cu care poti indeparta petele de pe haine la tine acasa, trebuie sa stii ca ar trebui ca mai intai, dupa ce ai format respectiva solutie, sa o aplici pe o portiune mica de pata ca sa vezi ce efect are si ca sa nu agravezi situatia.

Mix de bicarbonat de sodiu, peroxid si apa

Un mix de peroxid, apa si bicarbonat de sodiu aplicat direct pe pata galbena, o va indeparta cu siguranta. Amesteca o parte egala de bicarbonat, peroxid si apa intr-un recipient mai mic. Aplica mixul astfel obtinut pe pata si foloseste o mica perie pentru a freca portiunea patata, astfel incat solutia sa intre in tesatura. Da-i timp sa intre in haina timp de jumatate de ora si pana la o ora in functie de severitatea petei si spala apoi totul cum speli de obicei.

Tablete inalbitoare pentru dantura

Aceste tablete pot albi petele galbene de pe hainele deschise sau chiar inchise la culoare. Dizolva doua sau patru tablete inalbitoare pentru dinti intr-un lighean cu apa. Pune haina patata inauntru pentru 8 sau 12 ore. Indeparteaza haina apoi de acolo si spala cum o spalai de obicei.

Otet alb si sare

Amesteca o jumatate de cana de otet alb cu jumatate de cana de sare intr-un lighean cu apa. Pune haina patata inauntru si invarte-o pentru aproximativ jumatate de ora. Indeparteaza haina si spal-o ca de obicei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ