Strategii eficiente pentru atingerea punctului culminant

0
26

Multor cupluri li se intampla ca flacara pasiunii sa se stinga la un moment dat in ceea ce priveste viata lor sexuala. Insa, aceasta flacara nu trebuie lasata sa se stinga, asemenea si celei olimpice, ce trebuie mentinuta mereu aprinsa si alimentata pentru a simboliza ceea ce altceva cu siguranta nu ar putea.

Pasiunea din dormitor este la fel de importanta, poate chiar mai importanta decat intelegerea care isi are locul intre cei doi parteneri din cuplu. La un moment dat, cand te plictisesti in casa sau simti ca iubitul sau sotul tau nu mai este ceea ce odata era pentru tine, atunci sexul si dorinta fizica poate interveni si poate rezolva situatia la timp.

Pentru a va condimenta viata sexuala, actiunea ce se petrece in dormitor, si pentru a stimula si cele mai greu de sensibilizat zone ale corpului, mai multe strategii iti vin in ajutor si cer numai sa fie luate in considerare si puse in aplicare sub cearsafuri.

Chiar daca majoritatea barbatilor se tem sau au o anumita obicetie in ceea ce priveste jucariile sexuale, un vibrator pentru partenera este cea mai buna jucarie sexuala ce va poate ajuta pe amandoi sa obtineti in acelasi timp placerea maxima dupa care tanjiti mereu.

Nu numai ca un asemenea obiect sexual stimuleaza si provoaca senzatii dintre cele mai intense pentru femeie, insa de asemenea poate excita si barbatul pentru ca, specific numelui, vibreaza si creaza niste fiori si senzatii dintre cele mai placute si profunde.

In cazul in care orgasmul se lasa oarecum asteptat in majoritatea actelor sexuale, si deja vi se pare prea mult, devenind mai frustrati si mai nelinistiti in ceea ce priveste performantele voastre, puteti incerca varianta unei pauze inainte de atingerea climaxului impreuna.

De asemenea, actele sexuale care se petrec in afara dormitorului sunt si mai incitante si captivante decat cele petrecute exclusiv in pat, in confortul saltelei si a cearsafurilor. Nu trebuie sa va ganditi mereu ca nu mai sunteti copii, si din contra ar trebui sa deveniti mult mai interesati de a incerca mereu locuri eobisnuite in care sa va manifestati atractia fizica si dragostea, si astfel relatia voastra se va imbujora si inflori pe zi ce trece.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ