Sub capota blogului.Partea 1

28
16

In acest articol vreau sa va dezvalui ce este sub capota blogului adica ce plugin-uri folosesc .In total am 18 plugin-uri ,de aceea o sa vi le prezint in 2 articole ,ele imi sunt de mare ajutor .

Akismet
Akismet este un filtru de spam pentru comentarii. Dupa ce il instalati ,o sa va apara un mesaj in care o sa va ceara o cheie API ,o puteti lua gratis facand un cont aici.

All in One SEO Pack
Cel mai util plugin pentru optimizare seo.Va ajuta sa modificati structura titlurilor ,ce sa fie si ce sa nu fie indexat.Mai multe detalii despre acest plugin gasiti pe TUDI.RO

Auto Twitter
Un plugin pentru twitter care posteaza automat articolele de pe blog pe twitter .L-am scos.

CommentLuv
Un plugin prin care iti poti rasplati citiitorii ,putand sa isi lase la comentariul publicat, link-ul de la ultima postare de la ei de pe blog.

Contact Form 7
Un plugin care iti formeaza un formular de contact la care poti adauga multe facilitati .L-am scos.

Favicons
Contine un pachet de favicon-uri ,iti poti pune link catre faviconul tau ,sau poti folosi imaginea gravatar ca Favicon.

GDSimple Widgets
Un plugin unde poti selecta din setari ce widgeturi sa iti adauge in WIDGETS gen : Simple 125 Ads,Random Posts etc.

jQuery lazy load
Foarte folositor ,mai ales pentru cei care nu au net de mare viteza.Este un plugin care ajuta la incarcarea imaginilor de pe paginile blogului/siteului , adica imaginile se incarca in timp ce dai scroll din mouse si apar cand ajungi in dreptul lor.

Link Indication
Adauga automat link-urilor din articol target_blank sa se deschida in alta fila din browser si arata originea link-ului printr-o imagine .

Cam atat pentru acest articol ,restul plugin-urilor le voi publica in partea a2-a ,a articolului.
Majoritatea lor se gasesc in directorul wordpress de plugin-uri si daca nu le gasiti nu ezitati sa imi cereti un link de download .
Imi puteti recomanda de asemenea un plugin care vi se pare util si il folositi .

28 COMENTARII

  1. Foarte tare plugin-ul „jQuery lazy load”. Nu ştiam de el, merită folosit :D

    P.S. Off-post : După primirea feedback-ului tău îţi aduc la cunoştinţă că am tradus în proporţie de 98%, deci acum avem şi limba română :)

  2. un articol bun,dar atentie nu toata pluginurile trebuiesc instalate(selectati) ca mananca aproape toate resursele,se va incarca si misca greu blogul.

  3. Iti recomand sa citesti putin despre Platinum SEO Pack, e ceva mai avansat ca All in one Seo pack + ca poti importa toate setarile de la el (keywors,description,title)tot, in rest majoritatea pluginurilor le folosesc si eu :)

  4. Salu. Ma bucur ca am dat de blogul tau, deoarece gasesc aici ceva detalii tehnice de care se pare ca ar cam trebuii sa tin si eu cont.
    Mi-ar face placere sa stam odata de vorba pe Mess ca sa iti pun cateva intrebari sa imi imbunatatesc si eu materiacenusie in ale blogarit -ului.

LĂSAȚI UN MESAJ