Suntin echipa SportLocal la Triathlon Challenge

10
10

Pe 3 septembrie, la Mamaia are loc  cea de a III-a editie a Triathlon Challenge ce testeaza participantii prin 3 sporturi: Inot, ciclism si alergare.  Pentru ca anul acesta sau facut echipe si cu bloggeri o trebuiasca ca noi, ceilalalti bloggeri care nu participam sa ne sustinem colegii/echipa care participa.

Sunt 5 echipe formate de bloggeri care participa, pana acum, sutin echipa SPORTLOCAL formata din vranceanul Florea Cristian (alergare), Rares Cojocaru (inot) si Gabriel Ciobanu (bicicleta).

Ii sustin pe acesti tineri din urmatoarele motive:

  1. Florea Cristian, vrancean fiind vreau sa spuna cat mai multa lume cand Cristian va castiga: „Uite bai ala e din Vrancea” sa se vada ca si noi putem.
  2. Imi place foarte mult initiativa SPORTLOCAL a lui Chinezu.
  3. Vreau sa castig unul dintre cele 3 premii pe care primele 3 echipe castigatoare le vor acorda prin tragere la sorti unuia dintre sustinatorii lor.

 

Mutla bafta baieti, miscarea face bine !

10 COMENTARII

  1. Supe initiativa …in primul rand pentru ca e vorba de sport….in al doilea  faptul ca e competitie….ceea ce mie imi place la nebunie…din pacate multa lume din ziua de azi cam uita sa mai faca miscare si cat de importanta este aceasta pt sanatatte….Succes si va tinem pumni!

LĂSAȚI UN MESAJ