Tabla tip tigla Caretta

19
143

Acoperisul unei case are nevoie de o tabla tip tigla de calitate. In functie de buzunarul fiecaruia, tabla tip tigla poate fi achizitionata in diverse marimi, culori, iar acest lucru se va simti la durabilitatea acoperisului. Caretta va ajuta in acest sens cu tabla tip tigla ieftina, transport gratuit in toata tara si livrare in maxim 24 de ore.

19 COMENTARII

  1. sincer, e ok sa mai scrii un advertorial din cand in cand, sa mai vinzi un link pt a face un ban, pentru a reinvesti in blog, etc, insa 3 advertoriale la rand? cam mult, zic eu

  2. @ Randy & AlexiCa – preturile nu se spun dar spun ca daca a-ti fi primit aceasta oferta si aveati nevoie de bani nu cred ca a-ti fi refuzato. Stiu ca e prea mult, dar am avut nevoie de bani sa fac ceva si asta a fost o oferta de nerefuzat.

  3. e ok, poti pune si 25 de advertoriale, dar mai pune ceva peste, astfel incat cei care vine pe blog sa aiba ce citi :)

    eu unul asa fac.. sau fac advertorialul in asa fel incat sa fie bun de citit, asa cum am facut articolul cu pariurile sau cel cu pokerul :) 

  4. Nu stiu ce sa-ti zic Vali, dar tu NU mai esti un blogger amator, avand in spate aproape un an. Bineinteles, aici este vina clientului sa zic asa, insa un Advertorial de calitate, vine cu ceva imagini, plasare de produse, un clip atragator, o oferta, ceva mai mult text intelegi tu, nu 2-3 randuri.

    Acum depinde si de suma primita intelegi, nimeni nu contesta asta insa, eu in locul tau nu m-as vinde usor (daca ai facut asta pe o suma foarte mica). Mai bine un advertorial All In One (Ca am vazut 2 chestii despre Carreta), si iesea ceva mai interesant. 

  5. Fiecare face bani in felul lui. Ceea ce vroiam eu sa spun este ca: anul trecut ne-am facut baie (stand la casa). Acoperisul  l-am facut din ondulina (prostia noastra) iar la prima ploaie ne-a si inudat-o. Deci una peste alta luati-va tabla ca este mult mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ