Targoviste – un oras in plina dezvoltlare

9
27

Targoviste este un municipiu din judetul Dambovita, cu aproximativ 90.000 de locuitori la ultimul recensamant din 2002. Targovistea este locul unde a fost impuscat/executat liderul comunist Nicolae Ceausescu.Ca importanta, Targovistea este orasul numarul 1 din judetul Dambovita, este resedinta de judet, dar este tipul orasului mediu spre mic, oras in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

Targovistea este un oras mort, este foarte greu sa iti gasesti un job, daca nu ai o relatie, daca nu stii pe cineva. Cu toate acestea majoritatea locuitorilor orasului au masini de minim 5 mii euro. In afara de acest aspect, orasul, la cat este de mic din punct de vedere al suprafetei este orasul supermarketurilor, al farmaciilor, al salilor de jocuri de noroc. Cred ca daca mergi pe jos, din 5 in 5 minute intri intr-unul din aceste „obiective”.

Pe viitor sa speram ca orasul va creste deoarece distanta relativa mica fata de Bucuresti (80 km) si investitiile in infrastructura facute in ultima perioada de Consiliul Judetean Dambovita si de Primaria Targoviste, vor duce la atragerea investitorilor in zona, creeara locurilor de munca si o inflorire economica a orasului.

Un alt lucru care merita mentionat despre Targoviste il reprezinta simbolul sau: Turnul Chindiei. Peste tot in tara si in lume orasul Targoviste este asociat cu Turnul Chindiei, lucru care aduce un plus de imagine orasului.

9 COMENTARII

  1. Daca Targoviste este un oras mort, de altele ce sa spunem ? Nu gasesti job pentru ca nu ai pregatire sau vrei bani multi pe munca putina, de birou de preferat. Daca nu mi se accepta postul, am sa comentez in alta parte si acolo sigur nu o sa fie probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ