Te distrezi cu jocurile flash

0
10

Iti doresti cu siguranta sa stii ca timpul tau este fructificat in cele mai bune moduri si te gandesti probabil ca vrei sa folosești anumite aplicații ale jocurilor fara a te conecta la internet sau fara a plati o suma de bani pentru a descarca o aplicatie. Una din cele mai bune soluții este sa optezi pentru jocurile de tip flash, acestea iți permit sa le testezi gratuit timp de 30 de zile, astfel te poți decide daca merita parcurs mai departe sau daca nu este pe lista ta de preferinte.

Stim ca unele jocuri de pe piata internetului apar la inceput in structura demo, ceea ce iti permite sa le joci gratis la inceput, cum este si Candy Crush sau Temple Run, dar care mai apoi necesita un cont de utilizator, parola sau o suma de bani pentru a promova nivelele mai avansate ale jocului. Daca te-a fascinat un joc si te-a vrajit, atunci cu siguranta nu vei renunta, incat o data intrat in sange, acel joc este ca si o dependenta, un viciu de care scapi mai rar. De exemplu, jocul Candy Crush iti permite testarea acestuia in decursul a aproximativ 100 nivele, pentru a-ti antrena abilitatile si a face din acesta o mica placere vinovata pentru timpul liber.

Spre deosebirile de jocurile demo,  jocuri web iti spun de la bun inceput ca trebuie sa detii un cont si un numar de card de pe care sa maresti miza jocului sau de pe care sa promovezi unele nivele mai dificile. De exemplu pe  Casino.com poți juca numeroase jocuri flash, ca de exemplu Blackjack, având posibilitatea sa iți urmărești activitatea in timp real, iar suma depusa inițial iți da si posibilitatea unor castiguri ulterioare. Transparenta jocului este una din principalele caracteristici ale acestuia, pentru ca te informeaza de la bun inceput despre tarife, despre timpul de joc si despre valabilitatea castigului.

Se pare ca o persoana poate deveni mai buna la un anumit joc atunci cand stie de la bun inceput instructiunile si sarcinile, datele de autentificare, precum si modalitatea prin care poate obtine cele mai bune rezultate.

            Descarca un flash game

In prima faza, cand optezi pentru descarcarea unui flash game, trebuie sa cauti pagina de pe care doresti sa incepi descarcarea. Viziteaza orice website cu jocuri pentru a-l gasi pe cel dorit, incat asteapta sa se incarce pagina din browserul de cautare. Selecteaza click dreapta oriunde pe pagina site-ului incat sa iti apara butonul de sursa, denumit „View Source” direct pe ecranul dispozitivului. Cauta pe aceasta pagina denumirea cu o simpla combinatie de taste, „Ctrl+F” pentru a obtine adresa jocului.

Copiaza adresa de URL direct in pagina principala a motorului de cautare si odata ce a aparut aplicatia, pe care o poti recunoaste avand terminatia „.exe” poti incepe descarcarea variantei simpliste a jocului. Nu mai urmeaza decat instalarea jocului si fructificarea sa in cele mai bune conditii.

Nu uita ca trebuie sa ai o buna conxiune a internetului si o memorie libera a dispozitivului, incat anumite jocuri flash necesita si pana la 2-3 gigabiti liberi. In orice caz este bine sa fii răbdător cu descărcarea acestuia, mai ales daca traficul de pe pagina este foarte mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ