Tehnologia LCD

1
13

Poate o sa imi spuneti ca vreamea LCD-urilor a trecut si ca tehnologia LED este la putere. Prin culorile, rezolutiile performante pe care le pun la dispozitie cumparatorilor. Adevarat, noile televizoare si monitoare LED sunt uimitoare si isi merita toti banii. Insa, eu prefer LCD, am un monitor la calculator, un LG cu diagonala de 19 inch din decembrie 2007 si merge ca nou si acum. Nu am avut nicioadata probleme cu el si nu am de ce sa il schimb, in afara de faptul ca as dori ceva mai mare, uneori tind sa cred ca numai am spatiu pe desktop pentru tot ce am nevoie.

Si in camera mea mi-as lua altceva mai bun fata de ce am acum, cu o diagonala mai mare din gama de televizoare lcd, din nou tot LCD. Pe debo.ro am gasit 21 de televizoare LCD de la LG si preturile imi par atractive.

In functie de buget, cel mai ieftin, un LG 22LK330 sincer ma atrage rau si chiar mi-l doresc. Pana la ziua mea mai e cale lunga, ca sa am vreo surpriza deci ramane sa mi-l cumpar singur cu banii din online.

Este adevarat ca monitoarele LCD sunt foarte elegante, luminoase si produc imagini care obosesc foarte putin ochii, ca nu produc radiatii si nu ocupa foarte mult spatiu, chiar daca au o diagonala foarte mare. Insa datorita modalitatii de constructie, ecranele LCD nu sunt la fel de versatile ca si cele CRT.

Recomand tehnologia LCD si spun ca isi merita totii banii. Monitorul meu face 5 ani in decembrie 2012 si nu am avut nici-un fel de problema cu el si sper sa ma mai tina. Chiar sunt curios cat poate functiona un monitor LCD, avand in vedere ca eu folosesc calculator cel putin 5 ore pe zi, iar uneori este deschis toata ziua si doar noaptea face pauza.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ