Telefoane mobile

2
13

Telefoane, telefoane si iar telefoane (mobile). Poate cel mai discutat subiect si cel mai promovat. Discutiile despre telefoane mobile. Nu ai cum sa nu ai ceva de spus despre un telefon sau despre mai multe. Sa iti dai cu parerea si sa cumperi. Ele ne fac viata mai usoara si odata cu lansarea de modele noi ce se fabrica pe banda rulanta. In special telefoane Samsung. Cei de la Samsung lanseaza model dupa model si se pare ca domina piata in momentul de fata.

Detin din August 2011 un Samsung GT I5500 (un Android de buget) si sunt multumit de el. Insa de curand o cunostinta si-a achizitionat un Samsung Galaxy S Plus si am ramas uimit cat de performant poate fi acel telefon la pretul relativ mic la care se gaseste pe internet 270 de euro pe vantigsm.ro. Asa ca ma bate gandul ca la vara sa imi achizitionez si eu unul.

O parere la fel de buna am si despre telefoane BlackBerry sunt rezistente si au un design placut. Deasemenea BlackBerry Messenger este o aplicatia minunata. Observ insa ca ele sunt folosite in mare parte de oamenii de afaceri.

2 COMENTARII

  1. eu nu stiu ce atata nebunie cu iphone-urile sau cu samsungurile. eu am un allview de cateva luni si se descurca excelent. eu l-am achizitionat cu 1000 ron dar la specificatiile pe care le are, un samsung il iei cam cu 1400-1500 . e o diferenta extrem de mare si diferenta e data de nume, nu de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ