Telefoane noi de la HTC cu Windows Phone 8

1
15

La putin timp de la anuntarea sistemul de operare Windows Phone 8 si deja pe internet circula zvonuri despre primele lansari de telefoane dotate cu acest sistem de operare. Din nefericire pentru cei ce utilizeaza Windows Phone 7.5 ei nu vor putea face un update la versiunea 8. TheVerge.com a dar detalii despre primele telefoane HTC ce vor rula cu Windows 8 si anume:

  • HTC Zenith
  • HTC Accord
  • HTC Rio

HTC Rio va fi cel mai mic din prima serie de telefoane HTC cu Windows Phone 8.  Va fi dotat cu un ecran de 4″ cu o rezolutie de 480×500 px. O camera foto de 5MP ce va putea inregistra cu 720p. RAM-ul este de 512 MB si un procesor proaspat Qualcomm MSM8227 din seria Snapdragon S4 Plus.

HTC Rio, HTC Zenith, HTC Accord

HTC Accord va fi intermediar, dotat cu ecran HD de 4,3″ de tip Super LCD2. Camera principala de 8MP ce va putea inregistra video 1080p.  RAM-ul de 1GB si un procesor dual core SI o conexiune 3G de viteza HSPA+ 42Mbps.  HTC Rio si HTC Accord sunt asteptate in jurul lunii octombrie.

HTC Zenith va fi topul de gama din seria ce va fi lansata dotat cu un ecran HD de4,7″ si aceeasi camera de 8MP ca la Accord. Pentru a fi mai superios modelului Accord va avea un procesor quad core si RAM de 1GB. Lansarea lui este preconizata spre sfarsitul anului 2012. Modele HTC Accord si Zenith vor putea fi comparate cu dela lansatele HTC One X si HTC One S.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am ajuns unde lumea credea ca nu se poate, intr-o era absolut fantastica si o sa mai avansam. Sa nu credeti ca stam pe loc. Omul avanseaza mereu, mereu si o sa ne fie bine…

LĂSAȚI UN MESAJ