Telefoanele cu Android îşi merită banii

51
11

În primul rând vă rog scuzaţi-mi absenţa din zilele anterioare, nu ştiu cum s-a întâmplat de am răcit şi a trebuit să fac o pauză de odihnă, acum m-ai tuşesc puţin dar uşor uşor îmi revin.

În al 2-lea rând, deşi a trecut ceva timp de la ultimul articol cred că v-ă aduceţi aminte că v-am rugat să îmi recomandaţi un telefon mobil, ei bine marţi am fost şi mi-am luat telefon, Samsung I5500 GALAXY 5 Black de care sunt foarte mulţumit. Lam luat dintr-un magazin Cosmote şi datorită mamei mele care are două abonamente la Cosmote, fiindcă nu e rea de plată am primit o husă în valoare de 25 de lei, gratis.

Telefonul trebuia să aibă standard Android 2.1 dar cei de la Cosmote au făcut update la 2.2 Froyo, o versiune stabilă a Android, până acum nu am găsit aplicaţie/joc să nu funcţioneze. Printre primele aplicaţii instalate de mine s-au regăsit Angry Birds Rio/Seasons şi Talking Tom Cat, cea mai amuzantă aplicaţie posibilă.

Telefonul m-a costat 270 de lei pentru că tatăl meu şi-a făcut abonament, să nu mai aibă treabă cu reîncarcarea … aşa că mi-au rămas nişte bănuţi cu care intenţionez să îmi cumpăr o bicicletă, cea veche s-a stricat şi simt nevoia să mă mai plimb cu bicicleta.

O să vin şi cu un review mai detaliat al telefonului, după ce îl folosesc o perioadă şi îl voi supune la câteva teste.

51 COMENTARII

 1. Clar un telefon Android de fapt, SmartPhone isi face toti banii. In sensul ca: Puteti citi/verifica mail-ul, aveti acces la foarte multe aplicatii, avei support GPS (Majoritatea telefoanelor au), suport Multimedia etc etc etc. Toate astea la niste preturi cuprinse intre 500 si 1000 Lei (Telefoane decente). Eu spun ca merita!

 2. sa il stapanesti sanatos,sa faci un review sa vad cat tine bateria la el,si totusi de ce ai ales samsung? sau doar asa?buna initiativa cu bicicleta;)

 3. Acum cateva zile am pus si eu mana pe un Samsung S5570 Galaxy Mini, l-am frecat de a trebuit sa il incarc si de 2 ori intr-o zi, dar sunt foarte multumit de el. 

  Sa-l stapanesti sanatos.  

 4. Sincer mai bine il luai la liber. Mai puneai inca atat si il luai cu 500 si ceva de lei. Asa o sa platesti de 4 ori, adica vreo 1100 … :|
   
  P.S. Am inteles ca si-a prelungit tatal tau abonamentul, dar totusi nu ai facut cea mai buna afacere (parerea mea) …

 5. Sa-l stapanesti sanatos si sa nu te sperii daca te tine bateria mai putin decat te-ai obisnuit la alte telefoane. E normal. 

  In rest, asa e, telefoanele cu Android isi merita banii, iar pe parcurs vei vedea ca noul tau smartphone stie sa faca multe :)! 

 6. Sa-l stapanesti sanatos, si eu as vrea sa-mi cumpar un telefon nou, dar momentan nu am bani.  
  Am avut ocazia de mai multe ori sa folosesc Android, mi se pare excelent ca sistem de operare 

LĂSAȚI UN MESAJ