Telefonul meu

36
25

Tocmai ce am primit o leapşa de la Roxy în care trebuie să vă prezint telefonul meu. Deţin de un an şi ceva un SONY ERICSSON S312, un telefon simplu, nu cu multe funcţii dar destule pentru mine.

Nu am nevoie de internet pe el, adică, când sunt plecat nu vrea să am de a face cu internetul şi aşa stau prea mult pe internet, mi-e de ajuns să-l utilizez când sunt acasă, telefonul mobil este făcut pentru a vorbi şi a trimite mesaje, părerea mea.

Are şi mp3, camera foto/video dar astea le folosesc mai rar. Este un telefon rezistent, şi are destule funcţii care sunt pe placul meu.Un telefon simplu pentru un băiat simplu, uitaţi şi o poză, în caz că nu ştiţi cum arată telefonul.

Leapşa o poate prelua oricine doreşte.

36 COMENTARII

 1. Am un veteran de Nokia E51, care a trecut prin foarte multe, chiar acum recent l-am îngropat în zăpadă ( din greseala mi-a scapat in zapada), şi după 30 de minute l-am găsit!

 2. Telefonul meu este mai modest, insa stie sa sune, sa trimita SMS, si e usor. E un Nokia simplu, ieftin, si frumos. Si e al meu, ca de nu am bani de mai mult, si nici nu ma incanta telefoane cu mii de intrebuintari din care nu folosesc nici 25%.

 3. Eu am de la ziua mea un LG BL20.
  Lumea zice ca e aiurea lg-ul dar pana acum nu m-am plans de el.

  Frumos telefonul tau. Nu am mai vazut modelul asta.

 4. Sony Ericsson C905 :D L-am luat pt camera foto. Nici eu n-am Internet pe el deocamdata tot fiindca stau destul acasa, pe computer :))

 5. Eu am un telefon mai vechi dar îl iau doar la mine , nu îl butonez sau altceva . Oricum foarte curând părinţii îmi vor lua si mie un telefon de care vreau .

 6. Misto telefonul,sa-l folosesti sanatos …Am si eu un S.Ericsson Satio, la fel ca si Andreea M. luat pentru camera foto!

 7. Eu am un Nokia 6234 … si mai car dupa mine si un Samsung J770 … oricum nu prea stau eu cu telefonu’ in mana toata ziua…

 8. ATENTIE : La acest aparat se aplica foarte bine zicala „Pe-afara e vopsit gardul, inauntru-i leopardul”. Cel putin asta am patit eu. Aparatul arata f.bine ca design, pretul atractiv, camera face poze si filmulete bine, sunetul de apel destul de tare, poate cam apropiate butoanele (dificil de tastat in spec. SMS-uri, dar te poti obisnui cu asta). Acestea ar fi plusuri. Si acum leopardul… Extrem de prost la nivelul semnalului. Bun daca vreti sa va imbunatatiti IQ-ul pentru ca in zone cu acoperire de semnal full, se aude cu intreruperi, mai mult trebuie sa deduci ce a vrut sa spuna interlocutorul… deci – gimnastica creierului, in schimb in zone cu acoperire decenta (nu mai vorbesc de semnal slab), pe langa faptul ca veti auzi cu intreruperi masive, convorbirea se intrerupe pur si simplu dupa aproximativ 2-5 minute si te trezesti vorbind singur ca televizorul. Bateria tine 2-3 zile maxim (in specificatii e data la 400h); ecranul se zgarie destul de usor (in specificatii e dat anti-scratch); calitatea sunetului in casca destul de slaba (daca esti pe strada sau in masina ai probleme); daca umbli repede prin meniu se blocheaza; nici un accesoriu in cutie (contine doar aparatul, acumulatorul si incarcatorul). Multe probleme cu el. Nu isi merita banii.
  Altfel eu am aparatul acesta din decembrie 2010, cand am facut fatal error sa-l cumpar din magazin, de doua ori service-sat, resoftat (face la fel si dupa) si cred ca singurul castig pe care l-am avut este ca de atunci dezleg mai usor integrame (v-am spus… chestia cu IQ-ul).
  Ati observat sper, ca pana acuma nu am folosit cuvantul telefon. Iata de ce :
  Definitia din DEX a cuvantului „telefon” – Aparat care permite convorbirile la distanta.
  Deci in concluzie… Un sfat prietenesc daca il acceptati. NU cumparati acest APARAT daca aveti de gand sa-l folositi si ca TELEFON .

 9. Revin cu o completare pt. finalizarea review-lui anterior. Era vorba de Sony-Ericsson S312, pt. ca n-am specificat.
  Deci.
  Pozitive :
  Design – OK .
  Poze si filme bune .
  Sunet de apel destul de tare .
  Acces usor la vizualizarea starii bateriei (in procente), prin apasarea in stand-by a butoanelor laterale de volum .

  Negative :
  Pierderi semnificative de semnal de retea in timpul convorbirii .
  Bateria tine 2-3 zile maxim (in specificatii este data la 400h) .
  Ecranul se zgarie destul de usor (in specificatii e dat anti-scratch) .
  Calitate sunet in casca in timpul convorbirii slaba (daca esti pe strada sau in masina ai probleme) .
  Se blocheaza daca umbli repede prin meniu .
  Nici un accesoriu in cutie (contine doar aparatul, acumulatorul si incarcatorul) .

  CONCLUZIE : NU isi merita banii .

LĂSAȚI UN MESAJ