Tenisi care merg si la birou

0
50
pantofi

Cu siguranta exista tot felul de tipuri de papuci pe care ii poti purta si la birou, insa daca tu nu stii exact care sunt, atunci nu este problema nimanui, decat a ta. Inspira-te de aici si vezi cam ce se mai poarta si ar merge chiar si la birou, daca te-ai saturat de incaltamintea pe care o ai deja. Poate ca au inceput a fi buni doar la sala de sport, insa tenisii nu mai sunt demult doar niste pantofi de sport, si multumim foarte mult pentru asta, mai ales din partea picioarelor noastre. Uite cateva tipuri de tenisi care sa mearga si la anumite tinute de la locul de munca.

  • Tenisi cu talpa inalta si cu model in doua tonuri. Culoarea neutra in doua tonuri a acestor tipuri de papuci este la fel de subtila, pe cat este de provocatoare si de incantatoare pentru vaz. Acest tip de tenisi poate fi purtat de la micuta rochie neagra si pana la un blazer colorat.
  • Tenisi gri de tip espadrile. O pereche de asemenea incaltari care seamana cu pantofii oxford, insa fara lac si sireturi, si cu un bot putin ascutit, se pot potrivi de minune cu o rochita sau cu niste pantaloni conici.
  • Tenisu pe glezna din imitatie de piele de leopard. Modelul animal print s-a purtat de mult si inca merge grozav la orice si in orice combinatie. La fel de bine merge si in ceea ce priveste incaltarile pentru mers la munca, la birou. Acesti tenisi de tip botine fara toc merg foarte bine atat la birou, cat si dupa munca, la o plimbare pentru destresare.
  • Tenisi navy, luciosi, cu sireturi. Acesti tenisi din piele, cu albastru si inalti mai sus de glezne sunt destul de potriviti pentru munca la birou, in timp ce merg mana in mana cu orice tip de tinuta de zi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ