Timpul potrivit pentru concediu

0
21

Se spune ca este un timp potrivit pentru toate asa ca si plecarea in concediu este pe aceeasi lungime de unda. Cand si unde pleci sunt raspunsuri ce vin ulterior ca urmare a unui cumul de factori. Dar pana cand sa pleci trebuie sa ai in vedere numeroase alte aspecte. Asadar, poti opta pentru bilete avion Tenerife sau poti sa ramai mai aproape de casa; cum te decizi?

Timpul pentru planificare

Orice concediu incepe in prima faza cu alegerea unei locatii. Nu ezita sa alegi ceva nou, o locatie interesanta pe care inca nu ai exploatat-o pana acum; pana la urma scopul este tocmai acela de a descoperi ceva nou, nu-i asa?

Unii se ghideaza dupa preferintele din familie spre exemplu, in timp ce altii aleg sa mearga oricand, oriunde numai sa mearga. Este de regula o chestiune personala si asta pentru ca depinde  de timpul in care iti poti permite un concediu. Daca alegi varianta exotica si anume Tenerife spre exemplu poti alege si perioada mai putin calda in tara pentru ca acolo e numai bine.

Sfat: alege perioada de toamna din tara pentru a avea parte de caldura exotica. Aproape extra sezon, preturile sunt mai mici. Un truc care se aplica si la noi doar ca riscul ca la litoralul romanesc sa fie cu adevarat capricioasa toamna la mare sunt mai mari fata de strainatate si acele zone pur exotice.

Timpul pentru plecare

Alegerea in sine a unui concediu nu este de ajuns. Plecarea in sine depinde si de buget insa si de alegeri intelepte. Spre exemplu orienteaza-te spre bilete de la Aerolines.ro si alege din varietatea de optiuni ceea ce iti convine; oricum preturile sunt cu mult mai bune ca in alte parti.

Cat despre cazare si alte detalii cel mai simplu este sa te gandesti la un pachet complex si asta pentru ca iti vei lua o grija de pe cap. Nu te mai obosi sa planifici separat tot ce inseamna o vacanta asa ca de la transport chiar si pana la mancarea in sine poti include orice iti doresti in acelasi pachet. Desigur, preturile difera.

Sfat: alege metoda de early booking sau daca se poate chiar cea de last minute. Asta echivaleaza oarecum cu perioada de sales pentru shopping.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ