Top 3 smartphone-uri ale momentului

1
34

1. Samsung Galaxy S3


Fiind cel mai asteptam smartphone de la Samsung el are toate sansele sa devina smarphone-ul verii 2012.

Compania sud-coreeana Samsung a lucrat foarte mult la partea de software al lui Galxy S3, ce foloseste Android Ice Cream Sandiwch cu TouchWiz 4.0 ce are functii unice nume Smart Stay si Smart Alert.

Smartphone-ul mai impresioneaza si prin partea de hardware:  ecran de 4,8″ Super Amoled, procesor Exynos dual-core, 2GB RAM camera de 8MP si NFC.

Top 5 smartphone-uri ale momentului

2. Nokia Lumia 900

Cu un pret putin mai mic fata de Galaxy S3, Nokia Lumia 900 este cel mai puternic smartphone din prima serie de telefoana dintre parteneriatul Nokia si Microsoft ce impresioneaza prin functionalitati de top si simplitate.

Desi chiar daca telefoanele dotate cu Windows Phone 7.5 nu vor primi update la versiunea 8, Nokia Lumia 900 se afla printre smartphone-urile ce vor avea parte de Start Screen-ul din Windows Phone 8 prin update-ul 7.8. Mult mai multe Live Tiles pe ecran ce inseamna o functionalitate mai buna si Lumia 900 mai ofera si ecran Amoled de 4,3″ cu o camera de 8MP.

Poze Nokia Lumia 900

 

3.  HTC One X

Noua vedeta HTC ce face parte din seria One, HTC One X, un telefon foarte elegant ce ruleaza pe Android.

Dotat cu un ecran de 4,7″ si cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwic (interfata HTC Sense), un procesor putenic dual-core, dotari ce impresioneaza la prima atingere a smartphone-ului prin calitate. Deasemnea o alegere buna pentru cumparatori poate fi si HTC One S cu un ecran putin mai mic, 4,3″ dar cu buton special pentru camera si alte mici functionalitati ce il diferentiaza de fratele mai mare HTC One X.

Poze HTC One X

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ