Tragedii la Hollywood

0
14
tragedii
tragedii

Orasul Los Angeles din statul California  este casa povestilor reale, dar si creativitatii. Barfele si circumstantele nemailtalnite fac regula in tot tinutul Hollywoodului, insa nu totul se termina atat de frumos si atat de curat cum este scris in vechile scenarii din cetatea filmului.

Unele legende ale filmului fac impresie rapida, dar dupa aceea cad in obcuritate destul de repede, in timp ce altele se nasc mai greu si au parte de recunoasterea finala. Printre acestea sunt si acele vedete de la Holywood care au murit prea devreme sau prea brusc si care au realizat  niste filme grozave, avand cariere infloritoare pana intr-un anumit punct.

Jayne Mansfield a fost una dintre primele blonde pline de sex-appeal si una dintre  cele mai populare femei de la Hollywod. Cu o silueta de tip clepsidra, cu o infatisare naturala minunata si cu parul bond platinat, aceasta femeie a ajuns repede un star in cetatea filmului.

Aceasta a ajuns sa fie cunoscuta in anii 1950 cand a lucrat cu studioul 20th Century Fox, insa cand contratul acesteia s-a incheiat, aceasta a cautat destul de mult sasi gaseasca ceva de lucru. Mansfield a aparut in filme europene cu buget mic si in show-uri de televiziune in State pana cand si-a gasit tragica moarte in cele din urma.

Intr-o noapte cetoasa din Louisiana in luna iunie a anului 1967, Jayne Mansfield si-a gasit moartea intr-un accident auto cand masina ei decapotabila a intrat in mod evident sub o semiremorca. Prin nu stiu ce noroc, trei dintre copiii ei erau in vehicul si au scapat nevatamati. Mansfield nu a fost atat de norocoasa, asta pentru ca semiremorca a scalpat-o in mod violent.

Judy Garland a fost epitomul unui talent de la Hollywood. O fata timida si linistita de felul sau, aceasta a fost fortata sa cante, sa danseze si sa joace pentru a-si intretine familia pe cand era copil. Nascuta intr-o familie muzicala, Garland a fost un talent iesit din comun si este forte cunoscuta pentru rolul din Vrajitorul din Oz.

Ce a dus la caderea ei a fost presiunea pusa asupra ei de mama si de MGM, imbinate cu amintirile chinuitoare ale copilariei sale. Aceasta a facut abuz de pastile si a murit in urma unei supradoze de barbiturice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ