Trenduri in cumparaturile online

0
218
cumparaturi online

Internetul a fost la un moment dat o optiune, acum este o necesitate. De asemenea, piata virtuala a devenit mai mult decat o facilitate. Acum, este chiar o necesitate. Cu avantajele irezistibile cum ar fi accesul liber 7/24 la cumparaturi, transport gratuit, si servicii de livrare acasa, retailerii online au reusit sa adune o baza loiala de clienti.

Inca din anii ’90 si pana acum, oamenii au inceput in mod gradual sa accepte lumea shoppingului online ca fiind o modalitate simpla si accesibila de a cumpara lucruri de lux intr-un timp scurt si la preturi foarte bune, fara a mai necesita sa mearga in magazinele fizice. Tot mai multe magazine isi deschid propriile site-uri online pentru a permite cumparatorilor sa le gaseasca si acolo. Aceasta lume este mult mai accesata si cautata.

Exista, totusi, cativa factori care au contribuit la inclinarea tot mai mare in favoarea shoppingului online. Acestia sunt:

  • Retelele de socialiare. In timp ce poate stateai pe Facebook, ai observat tot felul de reclame care sunt afisate in partea dreapta a paginii web, atragandu-te spre branduri de haine online, spre bijuterii, spre parfumuri, si spre incaltaminte. Cu tot mai multi cumparatori alaturandu-se site-urilor cu retele sociale si creandu-si propriile pagini web, un studiu a afirmat cum ca aproape 60% dintre cumparatorii online au folosit social media pentru a descoperi, da like si follow la site-urile de retail din ultimul an. Aceasta strategie ajuta cu siguranta sporirea ritmului expunerii produselor cu trasaturi ca like-ul, sharingul, recomandarea la prieteni, comentarii si asa mai departe.
  • Telefoane inteligente si tablete. Cu o baza tot mai crescuta a telefoanelor inteligente si a tabletelor, shoppingul online nu se limiteaza doar la a sta in fata unui PC. Daca stii ce anume iti doresti, cumparaturile in acest mediu pot fi facute in timp ce iti mananci micul dejun, in timp ce calatoresti cu munca, pur si simplu atunci cand esti in miscare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ