Trucuri in a fi critic de film

0
44
critic

Respecta domeniul criticii de film. Este nevoie de multa munca si de vointa pentru a intra in industria filmului si a comentariilor de film si de a-ti demonstra valoarea. Ca parte a publicului obisnuit, putem sa nu intelegem cat de dificil este sa concepem o scena, sa o producem, sa o editam si mai apoi sa o proiectam pe micul sau marele ecran.

Este foarte simplu de stat pe canapea si de a comenta, insa stii macar ce iti trebuie si cat de multa munca presupune crearea unei scene, oricat de urata ar parea in prima instanta? Pentru a deveni un critic de film, acest lucru trebuie sa fie prioritatea ta numarul 1. Intelege industria si functiile sale.

Dezvolta-ti stilul propriu. Citeste o multime de alte comentarii ale diferitilor critici de film si invata din munca lor. Incepe sa contribui labloguri, sa scrii review-uri personale si sa iti impui opiniile pe site-urile sociale. Aminteste-ti totusi ca a copia stilul cuiva de a critica poate fi probabil cea mai mare greseala pe care ai putea-o face in aceasta industrie. In timp ce ar trebui sa iti iei inspiratia din partea criticilor foarte cunoscuti si apreciati, trebuie sa iti dezvolti o voce unica doar a ta. Prin urmare, fa-ti un stil propriu si creaza-ti propria nisa in a comenta filmele.

Apreciaza si intelege critica. Criticismul este un termen care este adesea neinteles din prima faza, supraevaluat si neinteles. Este foarte diferit de modalitatea in care ai putea spune adevarul si de felul in care ai putea fi perceput in mod diferit de oameni mai multi. Incearca sa intelegi ceea ce inseamna a critica pe cineva. Nu te lasa influentat de puterea pixului si scrie ceea ce iti doresti tu si ceea ce crezi tu in mod personal.

Trebuie sa fii de asemenea capabil sa mentii o linie fina intre o insulta si criticism. Drept critic de film, ai toate drepturile sa arati exact ceea ce nu a mers atat de bine intr-un film.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ