Tu cum iesi în evidenţă?

32
28

Sunt atâtea moduri prin care un om poate ieşi în evidenţă într-o comunitate. Unele sunt greşite altele corecte. Urăsc oamenii care aleg să iasă în evidenţă prin cuvinte urâte, bătaie sau scandaluri. E păcat că mulţi tineri folosesc aceste moduri pentru a se da în spectacol, dar defapt se fac de ras.

Apreciez oamenii care ştiu să se facă văzuţi print-o glumă bună, o vorbă frumoasă sau un sfat util. Îmi plac cei care dau tot ce e mai bun din ei pentru a fi apreciaţi. Rămâne la alegerea fiecăruia cum vrea să se comporte.

Voi cum alegeţi să ieşiţi în evidenţă? Şi ce fel de oameni apreciaţi ?

32 COMENTARII

 1. Tot timpul am iesit in evidenta la glumele mele, asa imi este soiu’ :)) mai vesel :D
  Apreciez oamenii care sunt sinceri, de gașcă, corecti…

 2. Depinde daca vb de blogosfera sau in viata reala.

  In blogosfera imi place sa scriu subiecte cat mai interesante si sa am categorii unice pe nisa mea, sa sa ma imprietenesc cu cei din comunitate etc. Cred ca ma scot ei la inaintare daca e cazul.

  In viata reala imi place sa fiu apreciata de altii, nu-mi place sa ma dau in spectacol ca sa zic asa :).

  Despre oamenii, apreciez pe cei sincer si care spun ceva cand e de spus! Nu-mi plac jocurile de prost gust, certurile si alte mijloace din astea de mahala numai ca sa ajungi in vizorul cuiva ….

 3. Sincer nu e nevoie de bataie sau cuvinte urate sa iesi in evidenta ci doar de putin zambet si cateva glume frumoase si bine gandite pentru a atrage priviri din partea celor din jurul tau;))

  Cuvintele frumoase scot in evidenta inteligenta omului iar cele urate scot in evidenta prostia;))

 4. Bună. Sunt administratorul blogului http://oigenz-world.blogspot Am ajuns pe blog la tine şi mi-a plăcut cum arată şi ce scrii. Aş fi încantat dacă ai accepta să ne adăugăm în Blogroll reciproc. Nu o fac doar de dragul artei, obişnuiesc să-mi citesc blogroll-ul pentru că în el se află blogări mai „grei” sau mai „uşori”, dar care scriu frumos şi merită cu toţii citiţi. Dacă accepţi propunerea mea, anunţă-mă printr-un comentariu la mine pe blog sau printr-un mail la oigen11@gmail.com ! Dacă nu doreşti ignoră mesajul şi acceptă-mi te rog scuzele pentru deranj. Cu respect, Şotropa Eugen

 5. Spun bancuri seci si fac glume proaste :))
  Nu ma, glumeam…
  Eu de obicei nu prea ies in evidenta…. sunt o fire mai tacuta. In fine, am si eu momentele mele de nebunie :D

 6. ma imbrac pe dos si gata :D
  glumesc, desigur….

  nu cred ca ies in evidenta foarte tare… nu-mi plac extreme de niciun fel, nici la vestimentatie nici la comportament

 7. stii ca sunt unele fete care apreciaza baietii care ies in evidenta prin agresivitate pentru ca considera in subconstientul lor ca un astfel de om le poate apara mai bine.durerea este ca de pe urma celor agresivi cel mai mult are de suferit propria lor familie

 8. De obicei ies in Evidenta prin glume , sau sfaturi interesante dar mie mi se pare mai corect sa ne scoată alții in Evidenta prin lucrurile bune pe care le-am făcut :x

 9. Eu ies in evidenta prin mersul meu care e mai „aparte” :)).

  Acum serios. Nu ma intereseaza sa ies in evidenta desi cumva, reusesc asta tot timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ