Un an de blogging. Un an de val33ntyn.info

38
11

Anul trecut pe vremea asta Costinel încerca să mă lămurească şi pe mine ce e un blog, domeniu, host, wordpress etc. Apoi pe la 5 după amiază i-am zis hotărât că vreau un blog, nu ştiam cum o să fie, ce o să scriu pe el, dar hotărât şi el, mi-a cumpărat acest domeniu, val33ntyn.info şi mi-a oferit găzduire din pachetul său de hosting.

Nu am scris din prima zi pentru că mi-a luat câteva zile să mă obişnuiesc cu wordpress, să aleg o temă etc. Apoi prin iulie parcă am început să scriu, diverse articole, mai un copy/paste, mai un clip, asta e, eram mic şi prost, îmi era lene să dezvolt ceva şi să gândesc ceva.

informatii domeniu val33ntyn.info

Pot spune cu mâna pe inimă că nu regret ziua când m-am apucat de blogging.Blogul necesită nişte bani, timp şi multă trudă pentru a-l face cunoscut în blogosferă. Am avut parte de un an plin de momente frumoase dar şi mai puţin frumoase. Mi-am făcut mulţi prieteni în online pe care îi respect ca oameni în primul rând şi ca bloggeri.

Mă simt mândru că sunt blogger român şi ne citim în continuare cu bine, sper.

Update: Când a făcut şi blogul meu un an se pare că a fost update la pagerank şi a primit pagerank 3. Deaceea o să mai amân puţin mutarea pe domeniul .ro.

38 COMENTARII

 1. La multi ani blogului tau valentin eu zic ,ca a meritat toata munca depusa deoarece se vede ai devenit foarte cunoscut in blogosfera tiai facut multi prietenii nai ce sa ceri mai mult de atat.Bravo felicitari

 2. Vali felicitari si mult succes in continuare. Ce-i drept, este greu sa te promovezi in blogosfera romaneasca, insa, cel mai simplu mod dar in acelasi timp si cel mai greu este sa abordezi subiecte interesate.

  Ce pot sa zic, succes inca o data si sa ne vedem cu bine la aniversarea de 5 ani :)

 3. La multi ani, bloggerule! Esti un adevarat blogger si meriti toate laudele. Blogul tau o merita din plin. Salutari de la Razzzvy.info! Keep working !!

  • Cum ar spune Dorel ” Toata Moldova a apelat la blogu’ meu”.

   Ala a fost un top facut de o revista la un eveniment biz, social media. Daca asa au hotarat ei, nu am nimic impotriva.

  • Practic nu renunt ca se redirectioneaza si transfer de pagerank  se face la urmatorul update si o sa fie umpic de munca in prima faza dar in o luna revine totul la normal. Inca ma gandesc la mutare si sunt tare nehotarat.

   P.S – nici tie nu iti este somn nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ