Un blog cu de toate

8
10

Un blog cu de toate, asa pot descrie blog-ul lui Ciprian Gafiţa, un tanar de 18 ani din Iasi. Deobicei scrie articole personale dar si noutati din domeniul vast de internet sau ce i se pare lui mai bun de postat pe blog.

Desi mai posteaza si advertoriale uneori ma bucur ca nu a urmat exemplul meu si sa o tina doar pe advertoriale in continuu, chiar daca are oferte. Putini bloggeri se mai mentin in ultima perioada intr-un echibru intre pasiune si placere (placerea banilor). Detine blog-ul de  5 luni si poate unii inca nu ati auzit de el dar este destul de activ in blogosfera.

Ciprian este o persoana cu simtul umorului bine dezvoltat si stie cand sa faca un articol amuzant sau o gluma, atunci cand trebuie. Imaginile haioase postate de el sunt foarte amuzante, parerea mea. Daca ar fi mai multe cu atat mai bine. As vrea sa vad cat mai multe blog-uri in blogosfera romaneasca dar nu toate sunt bune, poate pe parcurs vor deveni mai bune, mai ales ca nu toti ne-am nascut invatati sau direct cu un blog cu x cititori si x vizite, astea vin pe parcurs, initiativa si dorinta de a scrie este importanta.

Poate ca sunt si bloguri noi bune de citit dar nu le stim noi, sau nu vrem sa le stim… ar fi frumos ca bloggerii cu cititori sa ajute putin la dezvoltarea blogsferei si blogurilor noi create, dar pana atunci, mai e cale lunga.

Va recomand sa citit blog-ul lui Ciprian, deocamdata si pe viitor poate o sa mai povestesc si de altii.

 

8 COMENTARII

  1. Multumesc Lucian si tuturor celor care imi vor vizita blog-ul. Daca doriti sa dezbatem un subiect, un eveniment sau orice altceva important (ce trebuie auzit), trimiteti-mi un e-mail cu cat mai multe detalii pe pagina de contact. Va astept. :)

LĂSAȚI UN MESAJ