Un joc in fiecare zi

3
24

Ti sa intamplat vreodata sa iti doresti putina destindere si dupa aceea sa constati ca ai pierdut cateva ore bune jucandu-te pe un site de jocuri online? Ei bine mie da dar acum am gasit solutia, sa-I spunem asa. Am dat peste un site care iti pune la dispozitie doar un joc pe zi.

O idee foarte simpla si foarte practica. Dupa cum spun si ei, conceptul care sta in spatele site-ului este unic in Romania. Isi propun sa aleagea cate un joc in fiecare zi. Ce se intampla atunci cand din motive diverse nu ai putut intra pe site? Inseamna ca nu mai poti juca jocul din ziua respective? Nicidecum! Exista o arhiva frumos aranjata in ordine pe zile calendaristice. Acolo vei gasi toate jocurile listate in zilele precedente.

Pentru cei mai uituci dintre voi exista pregatita si un newsletter care se trimite saptamanal (de obicei in weekend) cu toate jocurile adaugate saptamana precedente. Deci aveti un weekend intreg sa puteti recupera cele 5 jocuri pierdute care au fost puse in timpul saptamanii. Site-ul este foarte simplu si la obiect (chiar, ati vazut ceva mai simplu?) si nu este ingreunat cu tot felul de chestii nefolositoare. Ce parere ai? Si apropo… tu ti-ai jucat jocul de azi?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ