Un nou stil, acelasi fotograf profesionist

0
22
fotografie de nunta
fotografie de nunta

Incepem anul cu schimbari si cu alte dorinte insa acelasi substrat. Este si cazul lui Constantin Butuc Studio care vine in acest an nou cu alte surprize. In prima faza si-a schimbat imaginea. Desi de mare efect sunt clar fotografiile totul este „inramat” putin diferit. Un fotograf de nunta cum rar gasesti, un fotograf de nunta care iti pune in rama amintirile de la un eveniment special se prezinta cel mai bine prin fotografiile pe care le face.

Ce asteptari sa ai de la un fotograf de nunta si in mod special de la Constantin Butuc Studio. Desigur, sunt cereri la cel mai inalt nivel posibil avand in vedere ce tip de eveniment urmeaza in viata ta. O nunta este egala cu o zi marcanta din viata voastra si nu poate lipsi din acest cadru un fotograf care sa surprinda toate punctele de mare interes. Asadar,  incepe totul prin a se contura asteptarile. Iti doresti fotografii de calitate si pentru ca sa spunem peste ani sa le revezi cu acelasi drag. Suna prea simplist asta asa ca prefera sa crezi ca fotografia de nunta nu trebuie sa fie parte din planul tau ci asa iti propui, in semn de apreciere pentru aceasta arta. Sa spunem ca nu este  necesar sa te uiti la poze si sa iti amintesti acele clipe si sa le privesti si efectiv sa ti se transmita o emotie, o stare,  sa se refaca sub ochii tai cadrul acela perfect cand voi doi zambeati.

Trecand de un stereotip si de clasicul situatiei, un fotograf de nunta profesionist se va readapta si reinventa de fiecare data. Pentru ca nuntile in general sunt la fel fara doar si poate insa diferite pentru ca stilul fiecaruia este altul; un fotograf nu iti va impune ce postura sa ai si ce cadre sa faci ci va lucra din umbra ta, lasand ca totul sa decurga normal si natural. Asa ca primim aceasta lectie de la Constantin Butuc Studio care isi demonstreaza de la an la an posibilitatile si talentul. De data aceasta promite sa isi pastreze ca lege de capatai acel concept modern introdus de ceva vreme insa vine si cu un aer fresh si nou.

Alaturi de tine in decursul unei nunti ii poti cere fotografului sa fie nu numai cel care iti realizeaza un album de fotografii. Va fi cel care surprinde povestea voastra de dragoste, care realizeaza o sedinta foto de exceptie. Cel care iti ofera pachete complexe ce includ DVD-uri personalizate printre altele. Si pentru ca stapaneste foarte bine acest domeniu extinde ofertele pana la acele marturii de tip fotografie. Le ofera instant in decursul evenimentului fara ca mirii sa mai aiba grija lor.

Indiferent ce tip de fotografie este pe placul tau in orice caz pretentiile de calitate sunt mereu aceleasi pentru toata lumea. Asa ca ai toate motivele sa optezi pentru pachetele marca Constantin Butuc Studio – acelasi profesionist, sub o alta prezentare acest an, acelasi fotograf excelent cu mult mai multe oferte anul acesta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ