Update la google in defavoarea tuturor

4
9

De curand mi-au scazut site-urile foarte mult si m-am hotarat sa scriu un articol pe tema asta. Am un prieten care se ocupa de site-uri cu continut xxx, care a inregistrat o pierdere de pe peste 80%, lucru despre care nu putem sa spunem ca este normal. Eu am mai multe site-uri de filme online, si am inregistrat o scadere extrem de mare, site-uri care produceau in jur de 5000 de vizite, acum au scazut pana in 1000 de vizite. Nu stiu ce sa mai zic , insa nu este deloc bine ceea ce se intampla, si trebuie sa gandim putin la asta.

Ideea sta in felul urmator, toti pustanii de 10-15 ani, isi fac site-uri, extrem de multe , doar ca sa se laude ca au site-uri, cum sunt de altfel oameni care isi fac 20 de conturi de facebook, ca sa arate tuturor ca el este mai tare. De asemenea sunt si webmasteri care au peste 50 de site-uri, iar google este pur si simplu uimit de tot ce se intampla, si la o adica nici el nu stie ce sa mai faca. Inainte erau 5-10 site-uri care se bateau pe prima pagina, acum sunt mi si mi de site-uri care se bat pe prima pagina, si ajungem ca site-urile noastre care erau pe prima pagina, in urma unui update, sa ne arunce pe pagina 4-5. Cu toate ca avem un continut unic de calitate, vine un alt webmaster cu si mai mult continut unic, care ne intrece. La randul nostru venim cu si mai mult, si mai mult, si este o zapaceala continua pentru cei de la google, iar eu nu mai inteleg ce algoritm au bagat.

Este o mare criza pentru noi webmasterii acest lucru, si personal nu stiu ce sa mai fac. Am auzit niste prieteni care mi-au recomandat pur  si simplu sa renunt la acele  site-uri, pentru ca este mai bine sa pornesc cu un nou site, decat sa il continui cu unui penalizat. Daca ne gandim putin este mai bine, pentru ca ii facem un redirect, si totul este ok, teoretic, pentru ca practic nu am incercat si nu pot spune ca este mai bine.

Am ajuns la un nivel in care am peste 50 de site-uri, si pot spune ca toate au scazut, lucru care nu mi se pare un lucru foarte bune, pentru ca prin acest lucru, eu pierd bani, pierd clienti, dar si munca inutila.

Daca am forma mai multe persoane un grup de seoisti, totul cred ca ar fi mult mai bine, pentru ca s-ar discuta despre intamplari, care nu s-ar mai intampla , dar toata lumea se gandeste la el, lucru care este destul de normal, tinand cont ca tu ai patit ceva, de ce sa ii zici si lu X ca tu ai avut o problema si sa ii zici problema lui sa nu o mai repede si el ? Nu stiu ce sa mai cred, insa ce pot spune este ca avem o mare problema, este o mare criza pe internet, si trebuie sa ne gandim ce trebuie sa facem ca altfel trebuie sa renuntam la acest job.

4 COMENTARII

  1. Internetul a devenit un domeniu foarte profitabil si de aceea se investesc foarte multi bani, nu poti concura tu cu timpul tau versus bani pentru ca vei pierde de fiecare data…

LĂSAȚI UN MESAJ