Update pagerank 2013 Dezastruos

2
9

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu val33ntyn. Site-ul in trecut avea pr 4, a apucat multe update-uri cu acest update, insa nu inteleg de ce la acest update site-ul a coborat de la pr 4 la pr 3. Continutul este 100% unic, articolele sunt de pe peste 500 de cuvinte, toate distribuite si asa mai departe. Nu inteleg deloc de ce google are un asemenea algoritm din moment ce toata lumea cunoaste un algoritm specific.

Din momentul in care am achizitionat acest blog avea intr-adevar PR 4, insa pot spune cu exactitate ca aces tupdate nu mi-a afectat doar acest blog, dar si alte blog-uri la care am muncit destul de mult. Adevarul este ca un seo puternic in acest moment nu ajuta cu nimic urcarea in google, ci mai degraba optimizarea acestuia in google prin cuvinte cheie, vechime, autoritate si asa mai departe.

In prezent mai detin si alte blog-uri cu o vechime incepand de la 5 ani pana la domeniu vechi de 15 ani. Bineinteles ca sa ajung in posesia unui domeniu vechi de 15 ani a fost nevoie sa particip la o licitatie care a durat destul de mult. Sunt de parere ca in acest moment google nu stie cu exactitate ce algoritm sa abordeze. Un blog la care nu am mai postat de peste 6 luni a luat surprinzator de la pr 1 la pr 2, spre surprinderea mea, pentru ca nu am muncit absolut deloc la aceasta, nici macar o inscriere in directoare sau articole, absolut nimic. Postam cel mult odata pe luna, in rest nimic, si acesta a urcat in pagerank in google, iar site-urile la care am muncit au scazut ori au ramas cu acelas pagerank.

Daca aveti ceva experiente cu google din acest nou update va rugam sa postati chiar aici  pentru a intelege cu exactitate atat eu, cat si alte persoane ce este de facut in continuare.

 

2 COMENTARII

  1. Aceeasi confuzie o am si eu, un blog super recent a primit PR iar altul mai vechi a scazut ca PR…Plus ca dupa noile update-uri au luat-o cuvintele cheie razna. Din proprie experienta iti spun ca nu exista o explicatie viabila pentru aceste pierderi. Pe langa faptul ca google face mult mai multe update-uri decat anunta, dupa cum stim toti cred ca si ei s-au ametit…Cei de la google ar trebui sa fie mai expliciti ca parametrii dupa care se fac normal aceste aprecieri ii stim toti si pe planul meu ca si al tau sunt rasverificati sa fie ok. Dupa cateva inside news pe care le-am primit, iti pot spune ca 2013 o sa fie un an plin de surprize.

  2. Nu cred ca intereseaza pe google sa mai aiba o directie clara. Interesant pentru el este sa faca curatenie, asta insemnand o echilibrare a nivelurilor si indreptarea tuturor catre adwords.

LĂSAȚI UN MESAJ