Update Val33ntyn.info Pagerank 4

2
12

Astazi in data de 06 decembrie 2013, a fost update de pagerank. Pentru unele blog-uri de-al prietenilor mei, majoritatea au scazut, insa eu cu blog-ul meu http://www.val33ntyn.info am reusit sa cresc de la pagerank 3 la pagerank 4 si de ce nu sa cresc la pagerank 5. Asta este intentia mea pricipala, insa acum mi-am dat seama de un lucru ce mi-a schimbat viata. Mai detin si alte blog-uri, iar ele au scazut foarte mult, pentru ca am abordat o tehnica de promovare diferita fata de ce stiam eu. Am ascultat multa lume si am avut numai de pierdut.

Pe blog-ul Val33ntyn nu m-am riscat si am apelat la tehnica mea de promovare, lucru ce m-a avantajat foarte mult. Intr-un fel sunt fericit, insa investitia mea de cateva sute de euro s-a cam dus, dar asa este in viata si in afaceri, nu trebuie sa te dezamagesti, trebuie sa mergi mai departe pentru ca vor aparea noi oportunitati. Ce vreau eu sa va transmit prin acest articol este sa nu cumva sa cumparati blog-ul pentru ca este cea mai tampita metoda prin care sa faci bani, cum am procedat si eu de altfel. Cel mai bine este sa cumparati domenii si sa le promovati voi asa cum stiti, pentru ca aici sansele sunt foarte mari in a le promova.

Investitia mea de acum va fi una foarte mare, undeva la 1000 de euro dar vreau sa promovez in jur de 50 de blog-uri si sa scot undeva la 5000-1000 de euro din ele, dupa care voi face altele si tot asa. Este mult mai sigur sa le iei de la zero, pentru ca sti exact ce faci acolo, sansele de a le promova sunt foarte mari comparativ cu situatiile in care cumperi un blog de la cineva si incerci sa il promovezi prin diferite metode, nu foarte bune de altfel.

Ce am constatat de-a lungul experientei este faptul ca o miscare gresita si site-ul poate intra direct la fund. Mi-am dat seama de asta iar acum sansele mele de a le promova sunt foarte mari. As vrea sa adaug in incheiere ca atunci cand vrei sa iti faci un blog trebuie sa ti cont de experienta ta, de gradul de risc pe care il ai si de oportunitatile ce le poti obtine.

Stiu persoane care au blog-uri de pagerank 2 si nu reusesc sa le monitorizeze, nu fac nici un ban din ele. Acest lucru se intampla din cauza experientei dar si a publicitatii. Lucrand de peste 5 ani in domeniul advertising am invatat ca daca iti doresti un lucru si ai baza unei promovari poti sa ii intreci pe ceilalti si poti avea mult mai mult succes fata de ei.

Vreau sa va urez succes si sa lasati un mic comentariu despre ce pagerank ati reusit voi faceti cu blog-ul vostru, daca a crescut sau a scazut. Prin metoda asta mai puteti face si un backlink prin comentariu. Este important sa tineti seama de backlink-uri, pentru ca observ ca cei de la google in asta pun baza acum. Daca nu ai backlink-uri si ai un continut foarte bun, nu valoreaza foarte mult pentru a creste in pagerank.

Deci, Ce pagerank ati luat la blog-uri/site-uri ?

2 COMENTARII

  1. Eu am reusit un page rank 1, sunt la prima experienta de acest gen cu blogul… Acum sunt cat de cat multumit… nu prea stiu la ce o sa imi ajute pe viitor 1 si nu 0… Stie cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ