Va invit pe madalin.info

27
12

Zilele anterioare daca tot era vacanta si nu prea aveam ce face, avand domeniul madalin.info in portofoliu. L-am pus pe host, i-am gasit o tema si a iesit inca un blog, pe mine ma cheama si Madalin desi foarte rar mi se spune asa si doar unii prieteni sau rude apropiate, care stiu asta.

Pe acel blog nu o sa pun advertoriale (cel putin nu acum), o sa scriu articole personale, stiri it, diverse dupa internet, despre gadgeturi si mai nou sfaturi si tehnici de marketing. O sa incerc sa public constant pe acesta si implicit pe Madalin.info

As fi bucuros ca macar unii daca nu toti din cititorii acestui blog sa citeasca eventual sa comenteze si pe acel blog. Cu acela o sa fiu mai activ la citit si la comentat deoarece doresc sa obtin backlink-uri.

Va invit pe www.madalin.info

27 COMENTARII

  1. normal ca n-a citit tot :)) pt Lucian conteaza doar sa fie acolo cat mai multe comentarii, ce scrie in postare e mai putin important….

    • Intai l-am facut pentru mine, ca un blog personal insa am renuntat si am ales sa fie generalist si cu advertoriale (cand sunt).

LĂSAȚI UN MESAJ