Vacanta de vara la Eforie Nord

2
13

Daca nu ti-ai facut inca rezervarea pentru vacanta de vara 2012 si iubesti marea, iti recomand sa citesti mai departe acest articol. Iti propun o destinatie accesibila si cu un raport pret/calitate foarte bun: statiunea Eforie Nord.

Statiunea este foarte veche fiind infiintata inca din anul 1894 cand s-a construit primul sanatoriu balneoclimateric. Este a doua statiune ca marime de pe litoralul romanesc si se afla la 14 km de Constanta. Probabil ati fost deja in Eforie asa ca nu mai insist cu detalii…

Posibilitatile de cazare in Eforie sunt multiple si variate: de la cazarea direct la proprietar in case, vile sau apartamente in regim hotelier, pana la cazarea in camere luxoase de hotel. Eu va propun o alegere nici prea ieftina dar nici foarte scumpa: Hotel Dunarea Eforie Nord.

Nu prea ai cum sa nu vezi acest hotel pentru ca domina peisajul turistic al statiunii fiind intins pe o suprafata de 2 hectare fiind situat la aproximativ 400 m de apa Marii Negre.
Este un hotel elegant de trei stele (de fapt denumirea completa a acestuia este Complex Hotelier Dunarea Eforie Nord) cu 300 de camere complet renovate si apartamente compuse din living si dormitor. Ofera de toate: mese de biliard, de tenis, piscina moderna, bar, mini club pentru copii, etc.

Cel mai bine ar fi sa cautati pe net poze cu hotelul si impresiile turistilor care au fost aici pentru a va conginge ca e o alegere buna. Vacanta placuta tuturor!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ