Vacanta mea de vara la mare

0
22

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. Pentru ca multa lume prefera sa plece la vecini pentru ca s-ar zice ca preturile sunt mult mai mici fata din Romania, eu o sa scriu un scurt articol pe aceasta tema.

Anul trecut, in vacanta mea de vara, am ales sa ne petrecem o saptamana alaturi de cativa prieteni de familie pe litoral, insa nu stiam exact unde. Zis si facut, ne-am adunat cu toti acasa la mine, am inceput sa discutam ce sa facem, care mai de care spunea diferite pareri, iar intr-un final ne-am decis ca cautam cazare pelitoral mai precis, sa nu facem nici o rezervare de acasa, ci sa ne ducem din Mamaia pana in Costinesti si sa gasim cel mai bun loc pentru noi, atat din punct de vedere al cazarii, cat si al distractiei din acea zona.

Intr-un final dupa ce am mai discutat putin am plecat dis de dimineatza, fiecare cu familia lui, pe un drum destul de prietenos, fara prea mare aglomeratie. Ajunsi in Constanta prima data am mers in Mamaia, dar acolo nu gaseam nici macar un loc de parcare, ce sa mai spunem sa cautam ceva, si nu a durat nici o ora ca am si plecat de acolo, in Eforie.

Aici am gasit tot felul de oferte care ne-au placut, insa nu puteam sa spunem ca sunteti hotarati, asa ca ne-am decis sa mai calatorim putin, sa intrebam sa ne informam despre locuri de cazare pe litoral. Nu a durat prea mult si am plecat si de aici in Costinesti. Ce pot sa spun este ca aici totul era minunat, mancarea era destul de ieftina comparativ cu Mamaia sau alte statiuni, si am vrut sa ramanem aici, daca nu mergeam sa vedem plaja. Pot sa spun ca plaja era oribila, complet distrusa, nu era decat maxim un metru de plaja, si restul apa, intrai direct in apa adanca, foarte urat, si mai era si chestia ca sunt multi adolescenti care se imbata se drogheaza si asa mai departe.

Intr-un final ne-am descis sa ne stabilim in Eforie si aici am ramas doar ca seara ieseam prin Costinesti, ziua mai plecat si prin alte statiuni, iar la sfarsit in ultima zi am ramas in Mamaia.

Plaja din Mamaia era fantastica, foarte frumoasa, cu o apa destul de buna. Totul a fost minunat si astept cu nerabdare noul an pentru a pleca din nou pe litoralul Romanesc.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ