Val33ntyn nu a murit !

27
14

M-a întrebat un amic azi pe messenger, ce e cu mine, pentru că de când am luat vacanţa de Paşte nu ştiu dacă am intrat pe net de 8 ori. Nu s-a întâmplat nimic cu mine, nu am murit. Doar că mi-am permis să îmi iau un mic „concediu” ca să zic aşa după blog. Îmi cer scuze că v-am neglijat, dar timpul nu mi-a permis să intru să scriu pe blog, abia am apucat să citesc câteva bloguri din reader fără să mai comentez la unii.

Ce am mai făcut eu zilele astea?
Păi am jucat fotbal aproape în fiecare zi, am mers cu scuterul mai ales duminică, am luat masa de Paşte în familie, luni noaptea spre marţi am avut o petrecere mărişoara de unde am ieşit puţin mahmur şi cam atât, azi la şcoală.

Ce să mai întâmplat cu blogul zilele astea?
Am renunţat la statisticile wta şi am trecut la google analitycs şi t5, am introdus un plugin captcha pentru că mau cam supărat boţii cu comentariile lor gen: „Good Work”, „Cogratulations” etc. Sper să nu aveţi probleme cu acest plugin, dacă sunt nu ezitaţi să îmi daţi un mail. Şi am aprobat comentarii din când în când, în rest nimic nou. Revin la programul meu de scris pe blog, zilnic sau odată la două zile, idei am destule deci abia aştept să vi le împărtăşesc şi vouă.

Că tot să terminat şi emisiunea Românii au Talent. Am citit pe diverse bloguri păreri diferite, ba că merita, ba că voturile au fost măsluite. Părerea mea este că nu avea cine să măsluiască voturile, el nu are rude multe, pe Becali nu îl cunoaşte, în schimb are talent. Ştie să cânte, compune melodii, dansează deci merita din plin să câştige, aşa că eu mă bucur pentru el. Voi ce credeţi?

27 COMENTARII

  1. Eu unul încep şcoala abia luni, nu ştiu cum dar aşa ne-a anunţat diriginta, pentru că se ţin nişte olimpiade la şcoala mea.

    PS: Nu cred că merita să câştige tocmai Adrian, erau mulţi cu talente care chiar meritau să câştige.

  2. Trebuie si putina relaxare…
    in legatura cu Romanii au talent, sunt de parere ca mai mult merita Narcis dar ma bucur in acelasi timp si pentru Adrian :)

  3. Viata personala inainte de toate! Blogul poate astepta, mai ales daca ai cititori fideli, intotdeauna gasesc ceva interesant de citit.
    Avem o viata, si-o *** (Continuarea o stiti), trebuie sa ne mai adaptam si la OFFLINE ca, asta e sensul vietii pana la urma nu tehnologia :)

  4. O sa trec cu vederea ultima parte, pentru ca m-am saturat de subiectul „Romanii au talent”, asa ca doar o sa-ti urez „bine ai revenit” si ma bucur ca ai avut timp sa-ti petreci sarbatorile cu familia si ca te-ai bucurat de vacanta.

LĂSAȚI UN MESAJ