Valori nutritionale ale ruladei de carne

0
73

Rulada carneAmericanii iubesc rulada de carne, la fel cum Italienii iubesc pastele. Traditional, rulada de carne este realizata de la zero sau din carne taiata, de multe ori carne de vita, pesmet, oua, legume taiate si anumite condimente ce sunt folosite pentru a varia dintr-un loc in altul. Amestecul a fost realizat in forma unei paini. In unele parti din Europa, fructele si alunele au fost adaugate in carne impreuna cu anumite condimente. Unele adaugau paine imbibata in vin si nuci de pin, in timp ce unele adorau sa adauge oua fierte in ea.

Beneficii nutritionale

  • Daca iti permiti sa consumi mai multe calorii, atunci poti adauga bucati de carne slaba in amestec. Acest lucru te poate ajuta la crestera continutului proteic. Proteina este esentiala pentru cresterea celulelor. Poate sa iti faca muschii mai puternici. Joaca un rol important in sanatate in general si in nivelele de energie.
  • O rulada vegetariana este fara colesterol. Acest lucru scade probabilitatea de a te ingrasa si a avea boli cardiovasculare.
  • Incorporarea legumelor face mancarea bogata in fibrele dietelor, ce ajuta in intarirea sistemului digestiv. Consumarea de mancaruri bogate in fibre ajuta la prevenirea lucrurilor anormale in nivelele zaharului din sange.
  • Consumarea de rulada realizata acasa ajuta la reducerea cantitatii de elemente periculoase, precum sodiu, aditivi de mancare, colesterol, grasime saturata si asa mai departe, ce ne intra in corp. Acest lucru ajuta la reducerea sanselor de complicatii ale sanatatii.
  • Folosirea cepei, usturioului, sucului de lamaie, rosiilor, morcovilor, mustarului uscat, bucati de cascaval poate face mancearea gustoasa. Aceste ingrediente pot de asemenea sa adauge in ea vitamina A si C. Mancarea bogata in antioxidanti poate intari sistemul nostru imunitar. Poti adauga aceste ingrediente si in carnea din care o faci.
  • Contine mai multa grasime monosaturata decat grasime saturata. Acest lucru ajuta la reducerea colesterolului rau din corp.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ