Viata te pedepseste daca esti rau

0
20

Ziua Sa ai o viata buna, sa te bucuri de libertatea si flexibilitatea zilelor tale, si sa fii cu adevarat implinit prin ceea ce faci este ceva care ne dorim cu toti. Dar realitatea cruda este ca foarte putini dintre noi facem cu adevarat acest lucru. Majoritatea dintre noi ne petrecem timpul mergand prin motiuni a unei vieti echilibrate si murim cu prea multe regrete sa putem sa le numaram.

Si desi acest post poate veni ca si o chemare negativa, scopul sau este sa-ti serveasca ca si un semnal de trezire de care ai nevoie. Tu si eu nu trebuie sa avem o viata rea. Putem si ar trebuie sa fim grozavi si sa facem lucruri grozave.

Ar trebui sa traim o viata cu abundenta si prosperitate si face parte din destinul nostru s-o avem. Dar adevarul este ca multi dintre noi avem vieti monotone si prin acest lucru vreau sa spun ca traim sub capabilitatile noastre si ne pacalim cel mai valoros bun, timpul.

Esti un magar. Daca esti o persoana care merge fara cenzura, jignind oameni, fiind rau, gelos si/sau respingator, atunci prietene, esti un magar. Sigur sa fii un  magar are avantajele sale. Sa fii capabil sa primesti respingeri din sexul opus si sa nu iti pese deloc despre ce cred oamenii ca poate fi construit cu lucruri pozitive.

Dar in general, esti un magar, ai o viata ingrozitoare. Ai o viata ingrozitoare fiindca ai o incalcare flagranta pentru sentimentele oamenilor. Vorbind tare intr-un cinema, nu lasa o persoana cu un lucru sa mearga intr-un magazin si injurand in fata copiilor sunt toate simptome. Solutia este sa incetezi sa faci aceste lucruri.

Ia-ti cateva luni pentru a te evalua. Fii total onest cu tine, este un lucru extrem de dificil de facut, dar este necesar pentru a identifica slabiciunile, pentru a munci sa le imbunatatesti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ