VIDEO SOCANT Cum se face un avort chirurgical Avantaje si Dezavantaje

1
224
embion-saptamana-a-noua
Cum se face un avort ! Filme documentare despre avort chirurgical, avort la cerere, avort prin chiuretaj.

Ce am vazut eu in acest filmul despre cum se face un avort chirurgical, si care sunt avantajele si dezavantajele acestuia, m-a lasat fara cuvinte, si ma face chiar sa plang, cu toate ca sunt un barbat in toata firea. Unii oameni nu se gandesc, adevarul este ca in unele cazuri chiar suntem nevoiti sa recurgem la un avort, dar de ce trebuie sa ajungem dupa a noua saptamana ? Va las mai jos sa vedeti singuri despre ce este vorba.

Ce nu se spune despre avortul chirurgical, avortul la cerere prin chiuretaj.

Multe femei nu stiu cum se face un avort li se spune de catre medicii de specialitate, doctori obstreticieni, ginecologi, asistentele medicale, etc.  din spitalele si clinicile de „planificare familiala” unde se face avortul, ca un copil nenascut pana in luna a treia este doar un ghem de celule si nu un copil.

Adevarul este ca acel „ghem de celule” este o fiinta umana, un copil ! O fiinta umana inca de la conceptie asa cum confirma si doctorii geneticieni (codul genetic este deja format din momentul conceptiei si nimic nu se mai scoate, nimic nu se mai adauga este un copil care este in dezvoltare care are nevoie doar de hrana de la mama lui pentru dezvoltare, un copil este unic si nerepetabil inca din momentul conceptiei).

Cum de la 8 saptamani embrionul, fatul, copilul nenascut are toate organele deja formate (intre 18-21 de zile din momentul conceptiei inima incepe sa-i bata !) copilul simte durerea in momentul avortului (cum nici geneticienii nu pot confirma daca copilul simte durerea in momentul aparitiei undelor cerebrale, cand se pot masura cu tehnologiile existente, in jurul zilei 40 de la conceptie, sau chiar mai devreme), iar avortul se transforma intr-un macel, intr-o crima brutala asupra unei fiinte umane inocente lipsite de aparare, copilul nenascut.

Pentru detalii despre dezvoltarea embrionara din momentul conceptiei pana la nastere si cand simte fatul, copilul nenascut durerea vedeti filmele documentare si studiile de pe site.

Manipularea limbajului, manipularea societatii de catre Industria Avorturilor a dus la ascunderea adevarului despre avort de catre doctorii ginecologi, obstreticieni, doctorii avortionisti care efectueaza avortul (dar si asistentele medicale si a tuturor cadrelor medicale care participa si ajuta la efectuarea avortului) astfel nici majoritatea femeilor care au avortat nu stiu ca si-au omorat copilul printr-o metoda brutala, barbara, deoarece copilul simte durerea in acel moment, in momentul avortului. 

Atentie: filmele ce urmeaza afiseaza imagini dure. Nerecomandat sub 12 ani.

Sursa : adevaruldespreavort

1 COMENTARIU

  1. Ceea ce vad chiar ma socheaza si nu imi pot da seama de ce unii oameni pot fi chiar atat de iresponsabili, chiar ma fac sa raman fara cuvinte. Adevarul este ca poti sa ajungi la avort chiar daca ei pastila de a doua zi, pentru ca nici ea nu este foarte sigura, din cate stiu are 70-80% sanse sa nu ramai, dar 20-30 tot mai sunt, deci haideti sa gandim altfel. Se mai poate intampla sa ramai insarcinata si daca se rupe prezervativul, deci avortul poate sa apara chiar daca esti unul care spui ca eu nu o sa fac asta niciodata si nu mai stiu ce, ce se intampla nici tu nu vei sti, si asta este dovedit…

LĂSAȚI UN MESAJ